To je to što me zanima!

Direktor Seville napao Messija: Uvijek ste pobjeđivali uz suce

Barcelona je pobjedom protiv Seville osigurala finale Kupa kralja što se Monchiju nije svidjelo pa je odlučio napasti Messija. Pokušao je i fizički nasrnuti na Messija, ali je Monchijev pomoćnik stigao u pravom trenutku
Vidi originalni članak

U borbi za finale Kupa kralja, Barcelona je uspjela nadoknaditi poraz iz prve utakmice (2-0), te je nakon produžetaka na Camp Nou pobijedila Sevillu rezultatom 3-0. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Luisa Suareza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katalonci su nakon pobjede odlučili odgovoriti na Sevillinu provokaciju još od 17. veljače kada je u Ligi prvaka Barcelona poražena na domaćem terenu od PSG-a (4-1). 

RAKETA IPAK TUGUJE Pique je u 94. izvukao Barcu! Katalonci nakon produžetaka okrenuli Sevillu za finale kupa

Internetom je kružila fotografija kako Pique pokušava uhvatiti Mbappéa što je tada na Twitteru objavila i Sevilla, a nakon sinoćnjeg slavlja, na službenom profilu Barcelone su napisali: 

"Nogomet se temelji na poštovanju"

Sevillin poraz najteže je pao sportskom direktoru Monchiju koji se nakon utakmice sukobio s Ronaldom Koemanom. 

Igrači Barcelone stali su u trenerovu obranu, pa se Monchi povukao, ali tu nije stao. Prema pisanju španjolskih medija, direktor Seville napao je Lionela Messija. 

VIDEO: DRAMA U BARCELONI Raketa napao suce: Stalno nam to rade, pa nismo ovo zaslužili! Ekspert: Ruka je, ali penal nije

- Oduvijek ste pobjeđivali uz pomoć sudaca - rekao je, ali mu Messi nije ostao dužan:

- Smiri se, otići ćeš kući nervozan.

Monchi je odgovor shvatio kao provokaciju što ga je još više naljutilo pa je navodno pokušao i fizički nasrnuti na Messija. U tom trenutku došao je Monchijev pomoćnik koji ga je zaustavio i ispratio do svlačionice. 

RAKETA OPET U BARCELONI 'Rekao sam Messiju da imam trofej koji on nikad neće imati'

Barcelonu će u finalu čekati pobjednik drugog polufinala između Levantea i Athletic Bilbaa, koji se igra večeras u 21 sat.  Prva utakmica završila  je remijem 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ping-pong 05.03.2021.

    Stvarno se nema sta buniti. Barcelona se igra sa Sevillom, kao sa djecijim vrticem. Sevilla bi pokusala nesto iz kontre napraviti i to je to. Dembele im je zabio eurogol, gol kakav jos dugo nece zabiti. Sevilla je imala penal, nisu to iskoristili. Najveca greska je odluka Sevillinog igraca da sprijeci u 93 minuti da lopta ne ide u korner. Vratio ju je glavom u vlastiti sesnaesterac, Griezman ju je dignuo, Pique pospremio. Treci gol je neprirodan za Barcu, centarsut i u letu glavom u gol. To dugo nisam vidio na Barceloninim utakmicama. Sevilla se moze samo pokloniti. Proslu utakmicu je Sevilla imala tek u 60 minuti udarac na gol. Ne u okvir gola, nego na gol! Trener se stvarno pogubio.Analiza te i prosle utakmice mu nikako ne ide u prilog tezi da Barceloni suci pomazu.

  • Amazonija 05.03.2021.

    Pa ,sprdao se Bayern s Barcelonom,pa i Sevilla ih je znala dobit bez brige,a zašto ti spominješ nekih 50 god.A Paris 4 komada.Mali Crni?

  • a disi ti 04.03.2021.

    Nije da bi se on trebao zaliti na suci al nije nista krivo rekao kad se sjetim protiv Chelsea i sad mi dode lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare