To je to što me zanima!

Dirk ljubi krive žene: Bivša mu je zaručnica završila u zatvoru

Kako ga čuvati? Zapališ cigaretu i staviš povez na oči, Barkleyjev je recept za Dirka koji pri izvođenju slobodnih bacanja pjevuši 'Looking for Freedom' D. Hasselhoffa
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine Dirk Nowitzki vraća se u njemačku reprezentaciju kao NBA prvak. A počeo je s rukometom, u kojem je otac Jörg-Werner bio reprezentativac, igrao je i tenis, ali nakon što su ga druga djeca zbog visine zvala nakazom, prebacio se na košarku, koju je uspješno igrala i majka Helga. Njegov je talent prvi primijetio Holger Geschwindner, kojeg i danas smatra mentorom, najboljim prijateljem i drugim ocem. Kad je imao 15, ponudio mu je da s njim radi dva do tri puta na tjedan. 

Danas ga mnogi smatraju najboljim europskim košarkašem svih vremena. S 213 cm visine i šutom najboljih bekova jedinstven je igrač kojeg se jednostavno ne može zaustaviti.

- Kako ga čuvati? Zapališ cigaretu i staviš povez na oči - rekla je bivša NBA zvijezda Charles Barkley. 

Slobodna bacanja izvodi gotovo nepogrešivo. Otkrio je i zašto.

- Dok stojim na liniji, u sebi pjevušim pjesmu ‘Looking for Freedom’ Davida Hasselhoffa.

Mitch iz Baywatcha u Njemačkoj je 80-ih imao kultni status, pa ga je zavolio i Dirk, koji nikako nema sreće u ljubavi. Kao 14-godišnjak zaljubio se u košarkašicu Sybille, ali su prekinuli nakon deset godina. Ne tako davno u Americi se zaručio s Cristal Taylor, koja je završila u zatvoru zbog krivotvorenja, sitnih krađa, kršenja uvjetne i višestrukog identiteta.

Pau je želio otkriti lijek protiv Side

Nakon što je Magic Johnson objavio da je HIV pozitivan, mali Pau je odlučio da će biti liječnik i otkriti lijek protiv side. Upisao je medicinu na sveučilištu u Barceloni, ali je odustao jer mu je košarkaška karijera napredovala. No u nekim je stvarima vrlo stručan, a čak je i uživo gledao operaciju.

- S njim možemo razgovarati kao s kolegama kirurzima, zaista mnogo zna - rekao je dr. David Skaggs.

Reperska karijera na čekanju

U posjetu Hrvatskoj s ondašnjom suprugom Evom Longorijom Tony Parker prošlog je ljeta nastupio u Vodicama kao DJ. Snimio je i reperski album “TP”. Otac mu je Amerikanac, majka Nizozemka, rođen je u Belgiji, a odrastao u Francuskoj. Mama je nutricionistkinja i vodi brigu o njegovoj prehrani, a s ocem stalno razgovara o igri.

Supruga mu je dopustila seks s drugim ženama

Andrej Kiriljenko oženio je Mašu Lopatovu, rusku pop pjevačicu i kćer košarkaša Andreja. Ona shvaća pod kakvim su pritiskom poznati i vrhunski sportaši, pa mu dopušta da jedanput na godinu spava s drugom ženom.

- Sportaši su izuzetno atraktivni ženama. One ih stalno ganjaju, a njima je teško odoljeti, to je u muškoj prirodi. Zato mu ne želim raditi probleme - objasnila je lijepa Maša.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jdn 30.08.2011.

    Biti ce da joj je tamo dobro

  • maky0147 30.08.2011.

    i ja bi jednu mašu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare