Obavijesti

Sport

Komentari 2

Dirk ljubi krive žene: Bivša mu je zaručnica završila u zatvoru

Dirk ljubi krive žene: Bivša mu je zaručnica završila u zatvoru
4

Kako ga čuvati? Zapališ cigaretu i staviš povez na oči, Barkleyjev je recept za Dirka koji pri izvođenju slobodnih bacanja pjevuši 'Looking for Freedom' D. Hasselhoffa

VIDEO

Nakon dvije godine Dirk Nowitzki vraća se u njemačku reprezentaciju kao NBA prvak. A počeo je s rukometom, u kojem je otac Jörg-Werner bio reprezentativac, igrao je i tenis, ali nakon što su ga druga djeca zbog visine zvala nakazom, prebacio se na košarku, koju je uspješno igrala i majka Helga. Njegov je talent prvi primijetio Holger Geschwindner, kojeg i danas smatra mentorom, najboljim prijateljem i drugim ocem. Kad je imao 15, ponudio mu je da s njim radi dva do tri puta na tjedan. 

Danas ga mnogi smatraju najboljim europskim košarkašem svih vremena. S 213 cm visine i šutom najboljih bekova jedinstven je igrač kojeg se jednostavno ne može zaustaviti.

- Kako ga čuvati? Zapališ cigaretu i staviš povez na oči - rekla je bivša NBA zvijezda Charles Barkley. 

Slobodna bacanja izvodi gotovo nepogrešivo. Otkrio je i zašto.

- Dok stojim na liniji, u sebi pjevušim pjesmu ‘Looking for Freedom’ Davida Hasselhoffa.

Mitch iz Baywatcha u Njemačkoj je 80-ih imao kultni status, pa ga je zavolio i Dirk, koji nikako nema sreće u ljubavi. Kao 14-godišnjak zaljubio se u košarkašicu Sybille, ali su prekinuli nakon deset godina. Ne tako davno u Americi se zaručio s Cristal Taylor, koja je završila u zatvoru zbog krivotvorenja, sitnih krađa, kršenja uvjetne i višestrukog identiteta.

Pau je želio otkriti lijek protiv Side

Nakon što je Magic Johnson objavio da je HIV pozitivan, mali Pau je odlučio da će biti liječnik i otkriti lijek protiv side. Upisao je medicinu na sveučilištu u Barceloni, ali je odustao jer mu je košarkaška karijera napredovala. No u nekim je stvarima vrlo stručan, a čak je i uživo gledao operaciju.

- S njim možemo razgovarati kao s kolegama kirurzima, zaista mnogo zna - rekao je dr. David Skaggs.

Reperska karijera na čekanju

U posjetu Hrvatskoj s ondašnjom suprugom Evom Longorijom Tony Parker prošlog je ljeta nastupio u Vodicama kao DJ. Snimio je i reperski album “TP”. Otac mu je Amerikanac, majka Nizozemka, rođen je u Belgiji, a odrastao u Francuskoj. Mama je nutricionistkinja i vodi brigu o njegovoj prehrani, a s ocem stalno razgovara o igri.

Supruga mu je dopustila seks s drugim ženama

Andrej Kiriljenko oženio je Mašu Lopatovu, rusku pop pjevačicu i kćer košarkaša Andreja. Ona shvaća pod kakvim su pritiskom poznati i vrhunski sportaši, pa mu dopušta da jedanput na godinu spava s drugom ženom.

- Sportaši su izuzetno atraktivni ženama. One ih stalno ganjaju, a njima je teško odoljeti, to je u muškoj prirodi. Zato mu ne želim raditi probleme - objasnila je lijepa Maša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao