To je to što me zanima!

'Dirk Nowitzki želi igrati sutra, pa tko sam ja da ga odbijem?'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dirk želi igrati protiv Hrvatske, otvoren je oko toga. Vidjet ćemo kako će se osjećati nakon večerašnjeg treninga, kaže izbornik njemačke reprezentacije Chris Fleming
Vidi originalni članak

Treniramo već tri tjedna. Schröder i Pleiss su nam se priključili prošli tjedan, a Dirk Nowitzki u ponedjeljak. Pitanje je hoćemo li biti spremni za sutrašnju utakmicu, a Hrvatska je jako dobra momčad, rekao je njemački izbor Chris Fleming , nakon što je njemačka reprezentacija sletjela u Zagreb uoči sutrašnje utakmice u Areni (21 h).

Sve najviše zanima hoće li zaigrati najveća njemačka zvijezda Dirk Nowitzki.

- On želi igrati protiv Hrvatske, otvoren je oko toga, a ako želi, tko sam ja da ga odbijem? Vidjet ćemo kako će se osjećati nakon večerašnjeg treninga. Porazgovarat ćemo i odlučiti. On voli igrati, inače ne bi ni bio tu. Bio bih iznenađen da sutra ne zaigra - rekao je Fleming , koji se osvrnuo i na hrvatsku reprezentaciju.

- Puno sam gledao Barcelonu zbog Fleissa pa najbolje znam njihovu dvojicu Hrvata. Impresionira me to što Hrvatska ima veliku dubinu momčadi i igrače s puno međunarodnog iskustva - dodao je.

Njemačka reprezentacija odradila je i prvi trening u zagrebačkoj Areni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 6

  • wwww 13.08.2015.

    Za mene a i za mnoge košarkaške stručnjaka Dirk Nowitzki je najbolji europski igrač koji je igrao i igra košarku u NBA a u NBA je uradio da ga danas respektiraju najveći Američki košarkaši svih vremena,osim što je 13x izabran u "all stars-u" 2006 je bio pobjednik u tricama,dobitnik nagrade mvp.2007 i mvp.finala 2011 i naravno prsten naslov 2011 god.Osim toga bio je najkorisniji igrač na SP 2002 i EP 2005 i svaki put je bio dostupan za NJemačku reprezentaciju.Kapa do poda majstore..

  • kladjenje01 13.08.2015.

    Nudim mogućnost dugoročne zarade od par tisuća pa sve do 10-tak tisuća kuna mjesečno pa molim za trenutak pažnje.Riječ je o kladionici i parovima utemeljenim na analizama i jako kvalitetnim informacijama sa kojima raspolažem.Odmah bih želio naglasiti da ne tražim nikakav novac od Vas i da ništa ne možete izgubiti ako mi se javite ,dapače i ako ne ostvarimo suradnju imam neke stvari koje Vam mogu biti od koristi za buduće kladjenje i bit će mi drago ako svojim iskustvom budem mogao pomoći.Obećajem kratkoročnu zaradu od 20-tak tisuća kuna u 2 mjeseca te dugoročno ostvarivanje prihoda od 5-6 tisuća kuna u prosjeku na mjesečnoj bazi igrajući posebnim sistemom kojeg sam izradio.Već sam ranije ostvarivao takve rezultate i to baš u ovom razdoblju koje je najbolje za moj sistem kladjenja a imam i dokaze za ovo što pričam.U analizu uključujem baš sve moguće utjecaje na ishod rezultata,imam i posebne programe za računanje uspješnosti igrača na pojedinim turnirima i podlogama te pratim tenis i košarku doslovce 15-ak sati dnevno te će tako biti i u ovom razdoblju.Kladionica mi omogućava život bez šefova i radnog vremena te ostvarivanje nekih stvari o kojima sam ranije mogao samo sanjati kao što su odlazak na teniski turnir u Wimbledon ili na utakmice NBA lige.Sada imam neke nove planove i ne radim ovo jer sam dobrotvor koji nema pametnijeg posla u životu nego jer mi je potreban dobar glas o mom znanju radi budućih planova a jedini način da dodjem do njega je da pokažem velikom broju ljudi koliko znam i zato se reklamiram.Da ne duljim,ništa ne tražim od Vas,samo se javite na mail financijepomoc@gmail.com te obećajem da ću promijeniti Vaš život na bolje.Krećemo odmah i imate još malo vremena pa požurite sa javljanjem ako ste za suradnju.lp

  • daljinac 13.08.2015.

    Vrijedi pogledati tekmu. Zahvaljujući Dirku, Dallas je svojevremeno bio prvak NBA. Odigrao je istu ulogu kao i Jordan u Bulsima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare