To je to što me zanima!

Dirljiva scena iza kulisa: Sine moj, hvala ti što si me pričekao

Baka i deda su uz tebe, a ja ću uskoro doći, rekao je Novak Đoković sinu Stefanu (4) nakon što je više od pet sati čekao da ga vidi. Maleni sinčić s preslatkim pogledom pozorno ga je pratio
Vidi originalni članak

Četiri sata i 57 minuta trajao je ovogodišnji finale muškog Wimbledona. Toliko je s tribina počasne lože središnjeg terena All England Cluba tatu Novaka Đokovića (32) gledao njegov sin Stefan (4).

Bio je u društvu djeda Srđana (58) i bake Dijane (55), a majka Jelena (33) pratila je finale u obiteljskom domu u Londonu sa sestrom Tarom (1).

Bio je to napet finale za sve gledatelje u Wimbledonu i pred malim ekranima, a kako ne bi za malenog Stefana, koji je na koncu ipak proslavio pobjedu protiv Rogera Federera 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12 (3).

SPEKTAKULARAN FINALE Veliki Nole: Rogere, pokazao si i meni da se može s 37 godina

Kad je Nole primio nagradu i održao govor, otišao je na ceremoniju u prostorije All England Cluba, gdje se susreo s vojvodama od Cambridgea Kate Middleton i princem Williamom. I usput pokazao sinu prostorije hrama tenisa.

Posebno je dirljiv bio njihov prvi susret. Stefan je bio vidno umoran, ali saslušao je oca koji mu je prišao i mirnim glasom rekao:

- Umoran je moj sinko. Hvala, sine, što si me pričekao...

Stefan je pažljivo i s puno poštovanja slušao oca.

- Baka i deda su uz tebe, a ja ću uskoro doći, moram odraditi konferenciju za novinare - dodao je Novak dok su ga kamere snimale, potvrdivši kako je, prije svega, otac.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Ovo je posebno za moju obitelj, roditelje kao i cijeli tim. Supruga i kći su u Londonu, ali nisu ovdje, pozdravljam ih. A sad ću i ja ponovno biti tata. Lijepo je što imam roditelje ovdje, to mi je ostvarenje snova - kazao je Nole na ceremoniji proglašenja.

ĐOKOVIĆ BEZ ŽENE Tooo! Daaaj! Ma neeee... Mirka Federer skroz je potrošila živce

Idi na 24sata

Komentari 106

  • samo-ti 15.07.2019.

    Bravo Nole!

  • 15.07.2019.

    Bravo za Novaka! Sportaš i ljudina.

  • nnjmkd 15.07.2019.

    Dvije sportske veličine i nisam navijala niti za jednoga. Ali u inat publici na terenu i komentatorima u htv studiju, koji su neskriveno navijali za Federera, željela sam da Đoković pobijedi. Svaka čast obojici i čestitke Đokoviću na pobjedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare