To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Treba li Bilić otići nakon kvalifikacija?

Ima li hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić pravo na još jednu šansu ili je neuspjehom u kvalifikacijama za SP potrošio baš sve kredite...
Vidi originalni članak

Tučnjava Šimunića i Križanca, zajednička pijanka reprezentativaca nekoliko dana uoči zadnje kvalifikacijske utakmice s Kazahstanom, ukupna gol-razlika u dva susreta protiv Engleske 9-2, nikakva igra bez Luke Modrića na terenu... Zbrajajući tako sve činjenice sasvim je jasno da izbornik Slaven Bilić ne može dobiti pozitivnu ocjenu za posao odrađen u kvalifikacijama za predstojeće Svjetsko prvenstvo. Kratko i jasno: Misija nije uspjela.
'Biliću odlazi!' zatražili su mnogi još i prije nego što su nas Englezi porazom u Ukrajini izbacili iz svih kombinacija.
Brzo je u zaborav pala velika pobjeda nad Englezima prije dvije godine na Wembleyu, kao i činjenica da je Hrvatska pod Bilićem igrala najbolji nogomet još od Ćirine brončane generacije. Treba li doista Slaven Bilić otići ili mislite da može ponoviti prijašnje uspjehe nakon što se u izabranu vrstu vrati Luka Modrić i potpuno se oporave Eduardo, Petrić i Olić?

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Veki-Zagreb 13.10.2009.

    Nije bitno tko će biti izbornik, trebaju nam igrači koji imaju srce Gatusa, Roya Keana, Nike Kovača....itd itd....

  • dundovimarin 12.10.2009.

    treba smjeniti lopove markovića i srebrića,a ne slavena.slaven je napravio sve što se može.treba kazniti i pijance-igrače,cajkere kojima je očito svejedno za koga igraju.kako ih samo nije sram.marković i srebrić su mutikaše koji rade sve da smjene svakoga od koga nemaju osobnog interesa.SLAVENE OSTANI HRVATSKA TE TREBA VIŠE NEGO IKADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • lexaurin 12.10.2009.

    Ma po čemu je Bilić zaslužio drugu šansu?!? Svaka mu čast na uvođenju novih igrača u reprezentaciju, ali ne može na temelju toga dobiti novi mandat! A ostat će zapamćen po tome što je prvi izbornik koji nas nije odveo na SP (i to unatoč ne tako jakoj skupini u kojoj smo MORALI biti najmanje drugi, pošto se volimo busat da smo jedna od top 10 svjetskih reprezentacija), prvi je izgubio službenu utakmicu u Maksimiru, njegova zasluga su i najveći porazi u povijesti reprezentacije (1:4, 5:1)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare