To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Zašto Dinamo ove sezone igra tako loše?

Pobjeda protiv Intera u Maksimiru je izborena vrlo teško, uz puno muke. Zašto nitko nije zadovoljan igrom Dinama iako su 'modri' vodeći u prvenstvu?
Vidi originalni članak

Ništa nije valjalo, samo je rezultat bio dobar. Sve ostalo treba radikalno mijenjati, govorio je predsjednik Dinama Mirko Barišić nakon Intera u subotu. Dinamo je pobijedio i zadržao prednost pred Hajdukom, ali formalno prvi čovjek kluba cijelo je vrijeme u svečanoj loži nezadovoljno klimao glavom.
- Morat ću ozbiljno porazgovarati s igračima, ovako se ne može igrati - nezadovoljno je rekao i trener Kruno Jurčić. Štošta bi sigurno imao reći i Zdravko Mamić, no korizma je u subotu još trajala. A dok korizma traje, Zdravko šuti. Iako Dinamo igra najčešće toliko loše da iritira i vlastite navijače. Dinamo je remizirao s Osijekom pa se spašavao u Vinkovcima, gdje je Mamić morao navijaču darovati sat da bi ga smirio.
- Žao mi je što ovo moraš gledati - rekao mu je u tom trenutku. A to dovoljno pokazuje o tome što Mamić misli o Dinamovoj igri.
Dinamo je posljednjih godina dominirao, imao u momčadi ekstra-klase poput Modrića, Eduarda, Ćorluke... Najlogičnije je zaključiti da Dinamo ne igra dobro jer više nema takvih igrača u svlačionici. No je li to jedini razlog? Mnogi se žale na taktiku s dva zadnja vezna u domaćoj ligi. U kolikoj je mjeri duet Vrdoljak-Calello uzrok Dinamovih napadačkih problema? Ili prevelika vjera u Sammira kao kreatora igre? Jesu li problem napadači? I što bi Dinamo trebao promijeniti da Dinamo konačno proigra? Što Kruno Jurčić može učiniti u vezi toga?

Idi na 24sata

Komentari 55

  • vedran7 16.05.2009.

    dinamo je sada kao 1!!!!razbija sve redom....nadam se da će ostat tako rezigrani do kupa uefe pa dobit će bar 2 kluba.ma ljudi moji dinamo rusi sve pred sobom.......pao je i hajduk u srijedu....

  • rogogogo 15.04.2009.

    boli me qurac zašto....

  • ikar 15.04.2009.

    U OVOJ DRŽAVI JE OČITO U MODI PLJUVATI PO ZAGREBU I DINAMU ! ! ! ! ! ! ! ! S A M I P R O T I V S V I H

Komentiraj...
Vidi sve komentare