Obavijesti

Sport

Komentari 55

DISKUSIJA: Zašto Dinamo ove sezone igra tako loše?

DISKUSIJA: Zašto Dinamo ove sezone igra tako loše?
1

Pobjeda protiv Intera u Maksimiru je izborena vrlo teško, uz puno muke. Zašto nitko nije zadovoljan igrom Dinama iako su 'modri' vodeći u prvenstvu?

VIDEO

Ništa nije valjalo, samo je rezultat bio dobar. Sve ostalo treba radikalno mijenjati, govorio je predsjednik Dinama Mirko Barišić nakon Intera u subotu. Dinamo je pobijedio i zadržao prednost pred Hajdukom, ali formalno prvi čovjek kluba cijelo je vrijeme u svečanoj loži nezadovoljno klimao glavom.
- Morat ću ozbiljno porazgovarati s igračima, ovako se ne može igrati - nezadovoljno je rekao i trener Kruno Jurčić. Štošta bi sigurno imao reći i Zdravko Mamić, no korizma je u subotu još trajala. A dok korizma traje, Zdravko šuti. Iako Dinamo igra najčešće toliko loše da iritira i vlastite navijače. Dinamo je remizirao s Osijekom pa se spašavao u Vinkovcima, gdje je Mamić morao navijaču darovati sat da bi ga smirio.
- Žao mi je što ovo moraš gledati - rekao mu je u tom trenutku. A to dovoljno pokazuje o tome što Mamić misli o Dinamovoj igri.
Dinamo je posljednjih godina dominirao, imao u momčadi ekstra-klase poput Modrića, Eduarda, Ćorluke... Najlogičnije je zaključiti da Dinamo ne igra dobro jer više nema takvih igrača u svlačionici. No je li to jedini razlog? Mnogi se žale na taktiku s dva zadnja vezna u domaćoj ligi. U kolikoj je mjeri duet Vrdoljak-Calello uzrok Dinamovih napadačkih problema? Ili prevelika vjera u Sammira kao kreatora igre? Jesu li problem napadači? I što bi Dinamo trebao promijeniti da Dinamo konačno proigra? Što Kruno Jurčić može učiniti u vezi toga?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
Šimić o odlasku iz Dinama: 'Igor i ja htjeli smo igrača, a u upravi su ponudili smiješan novac'
MALO O SVEMU

Šimić o odlasku iz Dinama: 'Igor i ja htjeli smo igrača, a u upravi su ponudili smiješan novac'

Mislim da je Bišćan otišao zbog te konstantne borbe za vlast. Griješi se, ali mislim da je odrađen korektan posao. Riskirali smo dosta, rekao je Šimić