To je to što me zanima!

'Div iz predgrađa' iznenadio je Lokomotivu i odnio sva 3 boda

Momčad Samira Toplaka svladala je nogometaše Ante Čačića 2-1. Golove za Inter zabili su Nestorovski i Ottochian, dok je strijelac za Lokomotivu bio Josip Ćorić...
Vidi originalni članak

Nakon što su u ponedjeljak zatvorili šesto kolo HNL-a pobjedom na gostovanju kod Osijeka, nogometaši Lokomotive već su u petak otvorili sedmo kolo, ali ishod je ovaj put bio drugačiji. Ovaj put poraženi su kod kuće. Inter je na kraju slavio rezultatom 2-1 te se tako privremeno s deset bodova probio na treće mjesto na ljestvici s dva boda manje od vodećeg Dinama te jednim bodom manje od drugoplasiranog Splita. 

Nestorovski za rano vodstvo

Gosti su u Kranjčevićevoj bili opasni od samog početka. Već u šestoj minuti Mazalović je mogao ozbiljno zaprijetiti, no promašio je loptu nakon kornera. Međutim, pet minuta kasnije Nestorovski je iz slobodnog udarca s nekih 20 metara pucao snažno u živi zid nakon čega je lopta došla do Čelikovića koji je s lijeve strane ubacio za Nestorovskog, a ovaj glavom zabija za vodstvo Intera. 

Ćorić izjednačio pred kraj poluvremena

Lokomotiva je unatoč primljenom golu uspjela proigrati i zaprijetiti preko Puljića, Bartoleca i Ćorića, no neprecizni su bili igrači Lokomotive sve do 43. minute kada je Josip Ćorić ostao sam na 16 metara i vrlo preciznim udarcem u desni donji kut izjednačio rezultat. 

Već u trećoj minuti nastavka Ćorić je nakon jedne odbijene lopte pucao s ruba šesneaesterca lijevom nogom, ali lopta odlazi malo iznad prečke

Kiks Filipovića za drugi gol Intera

U 57. minuti nakon jedne kontre Intera Ottochian je s lijeve strane došao u poziciju za udarac, gađao suprotni kut i uz lošu reakciju Filipovića lopta je ipak ušla u mrežu. Bio je to kiks domaćeg golmana koji je, pokazalo se, donio pobjedu gostima. 

Leko isključen u 82.

Sve nade Lokomotivi su pale u vodu u 82. minuti kada Jerko Leko dobiva drugi žuti karton, a Inter do kraja susreta brani prednost i osvaja sva tri boda. 

Sutra igraju Split i Rijeka te Istra i Dinamo, a u nedjelju Slaven Belupo i Zagreb te Hajduk i Osijek. Lokomotiva u sljedećem kolu u petak gostuje kod Zagreba, dok će Inter u nedjelju ugostiti Hajduk

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bare000 22.08.2015.

    sramota ,liga ua pljunuti

  • strmi007 22.08.2015.

    Ovo sve mamić namjestio

  • mrkrunimir 10 21.08.2015.

    http://www.dailymotion.com/video/x32jruy_lokomotiva-inter-zapresic-1-2-golovi-21-08-2015-hd_sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare