To je to što me zanima!

Divne scene: Navijači bolesnim klincima bacali plišane igračke

Gostujući navijači su umjesto 'uobičajenih' predmeta usred utakmice počeli bacati plišane igračke. Na tribini ispod gostujućih navijača bili su smješteni pacijenti iz dječje bolnice
Vidi originalni članak

Obično smo navikli da navijači s tribina bacaju razne predmete - upaljače, kovanice, baklje pa čak i svinjske glave ili skutere (da, i to se dogodilo) - kako bi napakostili protivničkoj momčadi ili namjerno prekinuli utakmicu. No ono što su napravili navijači ADO Den Haaga na utakmici s Feyenoordom je za svaku pohvalu!

Naime, gostujući navijači su umjesto 'uobičajenih' predmeta usred utakmice počeli bacati plišane igračke. Na tribini ispod gostujućih navijača bili su smješteni pacijenti iz dječje bolnice u Rotterdamu, a navijači Den Haaga zasuli su ih poklonima. Cijeli stadion je bio oduševljen, sjajne scene dolaze nam iz Nizozemske.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Svjedok 13.09.2016.

    Lijepo i pohvalno. :) "Tada će im on odgovoriti: 'Zaista, kažem vam, što god ne učiniste jednomu od ovih najmanjih, ni meni ne učiniste." (Matej 25,45)

  • Exterminator 13.09.2016.

    Ja kad sam bio u Splitu kao 14 godišnjak, zasuli nas kamenjem a ispred stadiona nas pljuvali ljudi od 30 -35 godina , sta ćeš to ti je tako kod nas

  • PATRICIA 12.09.2016.

    Svaka im cast,za svaku pohvalu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare