To je to što me zanima!

Dizala je utege, rekli su da je muško: 'Interesiralo ih je tko sam u životu, a i u krevetu?!'

Svjetski poznata dizačica utega iz Rusije, Ana Turajeva, proživjela je veliku nelagodu na aerodromu. Naime, djelatnici nisu vjerovali da je žena pa joj nisu dozvolili ukrcaj u avion
Vidi originalni članak

Nakon što je poznata dizačica utega Ana Turajeva (42) doživjela neugodnost prilikom leta iz Sankt-Peterburga u rodni Krasnodar jer djelatnici nisu vjerovali da se radi o ženi s obzirom na specifičan izgled ruske sportašice, internet je zasipan komentarima na tu temu. 

- Sad sam tek saznao tko je Ana Turajeva i zaljubio sam se u njezinu neumoljivu snagu - jedan je od komentara.

- Mislim da je prilično nepravedno izlagati fotografiju zaposlenika koji je samo radio svoj posao, ali nisam iznenađen njegovim postupcima, ona ima sva obilježja trans-muškarca - stao je na stranu zaposlenika koji je zbog svojih (ne)razumnih postupaka skoro doživio javni linč.

A što biste vi pomislili da se negdje susretnete sa ruskom dizačicom utega?

DVOSTRUKA PRVAKINJA SVIJETA Splićanka Lara u čučnju diže 120 kila: Prijateljica je sigurnija kad zajedno idemo u noćni izlazak

.Podsjetimo, na ponašanje osoblja u zračnoj luci javno se požalila Turnajeva preko svojih društvenih mreža:

- Na kontrolnoj točki me nisu pustili govoreći da mi u putovnici piše da sam žensko. Bilo je ponižavajuće, ukorili su me pred tolikim ljudima u redu. Ispitivali su me o intimnim stvarima. Interesiralo ih je tko sam u životu, ali i u krevetu - rekla je Ana za strane medije i dodala:


- Cijeli red putnika gledao je tu anarhiju, a ja sam se osjećala toliko bespomoćno... Trudila sam se dokazati da sam žena - kaže. Nakon što je priča postala viralna, oglasili su se i iz aviokompanije.

- Ispričavamo se zbog negativnih emocija koje ste proživjeli. Takva usluga je neprihvatljiva - rekli su. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Gogy21 03.10.2020.

    Jadan pas

  • anatom 03.10.2020.

    Ako je ovo žensko onda sam dakle ipak i ja žensko, Crvenkapica sam, odavno to osječam !? Evo sad ću vezat maramu i odoh na aerodrom, pa da vidimo tko mi ima što reći !

  • kamenjar91 03.10.2020.

    pa disu sise?

Komentiraj...
Vidi sve komentare