To je to što me zanima!

Djeca razveselila igrače Brazila na treningu prije Hrvatske, Neymar prčkao po mobitelu

U utorak su Brazilci odradili trening, a Tite je razveselio svoje igrače tako da je doveo obitelji i djecu. Time je izmamio osmijehe na licima svojih igrača i dodatno podigao atmosferu uoči utakmice s 'vatrenima'
Vidi originalni članak

Strašno je Brazil izgledao u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Južne Koreje. Neymar (30) se vratio u sastav i cijela igra odmah je izgledala puno bolje nego protiv Švicarske i Kameruna. Iako nisu igrali protiv snažne reprezentacije, Brazil je zabio četiri gola Korejcima u prvom poluvremenu.

LEGENDA 'VATRENIH' Eduardo otkrio za koga navija u četvrtfinalu Hrvatske i Brazila

Mogli su bez većih problema zabiti još toliko, s obzirom na sve velike promašene prilike. Izbornik Tite čak je u igru ubacio i trećeg golmana, Wevertona i time dao šansu svim igračima s popisa na Mundijalu. 

LOVREN VODIO FEŠTU U SVLAČIONICI:

Tako su Brazilci bez poteškoća izborili četvrtfinale SP-a, a sada se pripremaju za utakmicu protiv svjetskog doprvaka, Hrvatske. 'Vatreni' su nakon raspucavanja penala izbacili Japan, a sada imaju nešto teži zadatak.

SNIMKA SE PROŠIRILA INTERNETOM Neymar, što ti je to? Casemiro mu stavio ruku na nos pa izazvao sumnju fanova...

Glavne zvijezde Brazila odmarale su nakon što su u ponedjeljak igrali utakmicu, dok je druga postava normalno trenirala. Neymar je uhvaćen tijekom treninga kako šeće oko terena u japankama i gleda u mobitel.

Nogometaši Brazila prvi su favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva. Dugo nisu izgledali ovako dobro i samouvjereno na terenu, a motivirani su i zbog zdravstvenog stanja nogometne legende Pelea.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kujac od ovce 07.12.2022.

    Gazimo ih ko plitak potok

  • 07.12.2022.

    treba imati mudar plan protiv ovih tik tokera..ne dozvoliti više one amazonsko bušmanske proslave golova..

  • rijetko kulturan 2.0 07.12.2022.

    U međuvremenu, Dalić je našpanovao naše poslavši ih čarterom u Međugorje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare