To je to što me zanima!

Dječak zaplakao kada je dobio Džekin dres, sada ga je upoznao

Mali David strastveni je navijač Rome stoga njegovi roditelji nisu dugo razmišljali što mu pokloniti za Božić. Da ovaj Božić dječak baš nikad ne zaboravi, pobrinuo se Edin Džeko...
Vidi originalni članak

Nekoliko dana nakon Božića, internet je preplavila snimka malog navijača Rome koji je za božićni poklon od svojih roditelja dobio dres 'vučice'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mali David, kao i sva djeca, nije mogao sakriti neizmjernu sreću kada je vidio da se radi o dresu njegovog idola:

- Džekooo, Džekooooo - zaplakao je od sreće mali dječak, a njegovu snimku na svojim društvenim mrežama objavila je Roma, ali i Edin Džeko (34) na svojem Instagram profilu.

POSTAO JE HIT Dječak dobio za poklon Džekin dres pa zaplakao od sreće...

Ponajbolji igrač Rome nije mogao ostati imun na viđeno pa je odlučio priuštiti malom Davidu iskustvo koje će zasigurno pamtiti do kraja života.

Naime, David je u društvu oca došao u trening kamp rimskog kluba, a dočekao ih je upravo bosanskohercegovački reprezentativac koji je prvo izgrlio vjernog fana, a potom mu i poklonio dva svoja dresa od kojih je na jedan napisao "za mog prijatelja".

Na dirljivoj snimci nakratko se pojavio i mladi španjolski veznjak Gonzalo Villar (22) koji je pitao malog Davida želi li radije njegov dres, a mali dječak ostao je vjeran svojem najvećem idolu.

Divna gesta Rome i Edina Džeke koji je poznat kao veliki humanitarac koji je nebrojeno puta vratio osmijehe na lica brojne djece.

RADIOLOG IZ PETRINJE U potresu je ostao bez stana, spasio je samo Liverpoolov znak: Značio mi je jako puno...

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare