To je to što me zanima!

Dječji finale Lige prvaka: Ivano i Ema gledat će svog tatu Luku

MOJ TATA, MOJ JUNAK Oni su mali, ne shvaćaju baš što se tu sve događa na travnjaku i stadionu, ali uvijek je teško otići na put i ostaviti ih, ispričao je jednom zgodom Gigi Buffon
Vidi originalni članak

Svi jedva čekamo večerašnji finale Lige prvaka, veselimo se sjajnom nogometu, dok ove klince to pretjerano ne zanima. Oni čekaju da sudac odsvira kraj i da tata napokon bude slobodan.

Jer koliko god život vrhunskih nogometaša bio lijep, ima i on svojih nedostataka. A najveći su razdvojenost od obitelji i česta putovanja.

- Puno se toga promijeni kad postanete otac. To je sad neki novi svijet. Presretan sam, ne mogu jednostavno naći riječi - oduševljeno je pričao Sergio Ramos dok je s novorođenim sinom napuštao bolnicu.

Njegov kolega po poziciji, a večerašnji protivnik, Leonardo Bonucci, tako po kući mora “trpjeti” navijača velikoga gradskog rivala - Torina.

- Moj sin je navijač Torina. Dovedem ga u svlačionicu, tu su Higuain, Dybala, Mandžo... Ali njega to ne zanima! On više voli Belottija iz Torina - ispričao je Bonucci, a ubrzo se u sve uključio napadač Torina i pozvao ih na večeru.

Bonucci jr. tako je uspio ispuniti svoj san, a njegov tata pokazao je da nogomet ipak nije najvažnija stvar na svijetu. Sreća djeteta je puno, puno, važnija.

Ponajbolji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, svog sina Cristiana jr. vodi posvuda, a mali je već priviknut i na standardna zadirkivanja.

- Dobace mu da je Messi bolji od mene, ali on je pametan kao i ja pa se ne živcira zbog toga. Volio bih da bude nogometaš, ali bit će kako on odluči - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jmdelpotro 03.06.2017.

    Svaka čast Luki, jedan od najboljih veznjaka svijeta trenutno; ali djeca su mu iznimno lijepa s obzirom kakav je on.

  • BarneyStinsonNPH 03.06.2017.

    Kakav je ovo clanak ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare