Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dječji finale Lige prvaka: Ivano i Ema gledat će svog tatu Luku

Dječji finale Lige prvaka: Ivano i Ema gledat će svog tatu Luku
1

MOJ TATA, MOJ JUNAK Oni su mali, ne shvaćaju baš što se tu sve događa na travnjaku i stadionu, ali uvijek je teško otići na put i ostaviti ih, ispričao je jednom zgodom Gigi Buffon

VIDEO

Svi jedva čekamo večerašnji finale Lige prvaka, veselimo se sjajnom nogometu, dok ove klince to pretjerano ne zanima. Oni čekaju da sudac odsvira kraj i da tata napokon bude slobodan.

Jer koliko god život vrhunskih nogometaša bio lijep, ima i on svojih nedostataka. A najveći su razdvojenost od obitelji i česta putovanja.

- Puno se toga promijeni kad postanete otac. To je sad neki novi svijet. Presretan sam, ne mogu jednostavno naći riječi - oduševljeno je pričao Sergio Ramos dok je s novorođenim sinom napuštao bolnicu.

Njegov kolega po poziciji, a večerašnji protivnik, Leonardo Bonucci, tako po kući mora “trpjeti” navijača velikoga gradskog rivala - Torina.

- Moj sin je navijač Torina. Dovedem ga u svlačionicu, tu su Higuain, Dybala, Mandžo... Ali njega to ne zanima! On više voli Belottija iz Torina - ispričao je Bonucci, a ubrzo se u sve uključio napadač Torina i pozvao ih na večeru.

Bonucci jr. tako je uspio ispuniti svoj san, a njegov tata pokazao je da nogomet ipak nije najvažnija stvar na svijetu. Sreća djeteta je puno, puno, važnija.

Ponajbolji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, svog sina Cristiana jr. vodi posvuda, a mali je već priviknut i na standardna zadirkivanja.

- Dobace mu da je Messi bolji od mene, ali on je pametan kao i ja pa se ne živcira zbog toga. Volio bih da bude nogometaš, ali bit će kako on odluči - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.