To je to što me zanima!

'Djed Broz' poklanja i bodove: Marcelo je bio Interov tragičar

Sampdoria je prvi put nakon 1996. srušila Inter u Milanu! Gosti su do pobjede došli velikom zaslugom Marcela Brozovića koji je u posljednjim minutama neobjašnjivo igrao rukom u šesnaestercu
Vidi originalni članak

Nakon slavlja protiv Rome i Milana u 2017. godini, Sampdoria je srušila i Inter! U Milanu su gosti slavili 2-1, a Inter je propustio priliku da se odvoji od Milana i bodovno izjednači s Atalantom koja drži posljednje mjesto za Europu.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Bila je ovo prva pobjeda Sampdorije u gostima kod Intera nakon 1996. godine, a do nje su došli velikom zaslugom Interovog veznjaka i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji je četiri minute prije kraja neobjašnjivo rukom obranio udarac gostiju.

I kod prvog gola 'kiksao'

Nakon nekoliko odličnih prilika, posebno one Antonia Candreve u 10. minuti i nevidljivih gostiju u prvoj polovici prvoga dijela, Inter je poveo u 35. minuti pogotkom Danila D'Ambrosija .Međutim, Sampdoria se puno bolja vratila nakon poluvremena i u petoj minuti nastavka stigla do izjednačujućeg gola preko Patrika Schicka.

I tu je jedan od krivaca za gol bio Marcelo Brozović (dolje desno) koji je čuvao svog igrača dva metra u ofsajdu. Nije izašao na vrijeme i zato Shick koji je zabio za goste nije bio u zaleđu, iako se na  prvu činilo kao debeli ofsajd.

Inter se nakon toga razbudio, imao opasnih pokušaja, ali im je nedostajao zadnji potez da stignu do pogotka. Kaznili su to gosti u 86. minuti, a glavni je krivac Marcelo Brozović .Hrvatski je veznjak potpuno neobjašnjivo rukom zaustavio udarac iz slobodnjaka, sudac mu je dao žuti karton i pokazao na bijelu točku.

Gol za pobjedu je postigao Fabio Quagliarella.

Brozović je odigrao cijelu utakmicu, a Perišić je izašao u 79. minuti. 

Budimir, Šimić i Pavlović su ostali na klupi Sampdorije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nijekasno 04.04.2017.

    Problem je sto i kod prvog gola Broz drzi u igri igraca koji bi bio u zaledju,ali eto dobro doslio Ikardiju koji s 1,5promasi gol i svi pljuju po Brozu(zasluzeno) a i trener nezna sta bi sa sobompotpuno pogresna taktika Ne mozes ocekivati da te vuku igraci za koje si rekao da od iduce sezone nemaju mjesta u tvojim idejama (Broz,Joao Mario i jos par njih) Candreva je katastrofa svaku utakmicu,sebican,ne vraca se i uporno ga drzi u igri,juce vadi Perisica koji je bio medju boljim Eto mu

  • assassins 3 04.04.2017.

    Primio mito..haha

  • duje912 04.04.2017.

    koji panj...zbog njegove gluposti ma pao listić jučer.....a mi ga hvalimo kad igra za repku...i kod nas bu napravio sdličnu glupost kad nam bude važna tekma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare