To je to što me zanima!

'Djede, ponosan sam što sam bio tvoj unuk. Duša mi puca...'

Beskrajno sam tužan što nećeš biti kraj mene, da dijelimo naše uspjehe. Zauvijek u srcu, tvoj Luka, napisao je mladi nogometaš Anderlechta u posljednjem pozdravu svom djedu, Šabanu Šauliću
Vidi originalni članak

Talentiranog nogometaša Luku Adžića (20) vijest o smrti djeda Šabana Šaulića, kralja narodne glazbe koji je preminuo nakon prometne nesreće, zatekla je u Belgiji gdje igra za mladu momčad Anderlechta.

PJEVAO BI MU NA SVADBI Neostvarena želja: Šaban prije smrti samo htio oženiti sina...

Luka je bio vezan za svog djeda, kojem je posvetio gol koji je zabio u pobjedi mlade momčadi Anderlechta, a objavio je i emotivan posljednji pozdrav. 

- Moj jedini djede, moj Dekara. Ponosan sam što sam bio tvoj unuk i beskrajno sam tužan što nećeš biti kraj mene, da dijelimo naše uspjehe. Zauvijek u srcu, tvoj Luka - napisao je mladi nogometaš u posljednjem pozdravu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šaban Šaulić bio je ponosan na Luku, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi i koji je napravio transfer karijere kad ga je za 800.000 eura doveo belgijski velikan Anderlecht. 

NOVI DETALJI NESREĆE: 'Šabanu su liječnici dali neka sredstva, više se nije probudio'

- Moj unuk, moj ponos... Luka, djed ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderlecht, sretan sam što ćeš konačno biti tamo gdje znaju cijeniti tvoj rad i talent - napisao je njegov djed nakon što je mladi Adžić ostvario transfer karijere.

Od djeda se Luka oprostio i na društvenim mrežama.

- Djede, hvala ti za sve. Kad mi je bilo najteže, ti si bio tu, podržavao me i davao mi snagu. Učio si me da budem dobar čovjek i da ne odustajem od svojih snova. Ne mogu vjerovati da te više nema. Kako mi je žao što nismo više vremena provodili skupa. Volim te najviše na svijetu. Hvala ti na svemu, djede moj - napisao je Luka.


 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • viklersky 19.02.2019.

    nikako mi nije jasno, netko blizak ti umre a ti skupljas lajkove sa objavama po intsagramu, facebooku i okolo, stvarno nema smisla

  • maneken 19.02.2019.

    Sad bi moga dobit papire iz andrlechta

Komentiraj...
Vidi sve komentare