To je to što me zanima!

Djevojka iznijela svoju priču: Neću više štititi A. Johnsona

Hvalila sam se kao što bi to napravila svaka 15-godišnjakinja. Kada nekoga idolizirate, i dogodi vam se to što se meni dogodilo, baš i ne razmišljate, rekla je djevojka upletena u seks skandal
Vidi originalni članak

Sad već bivši nogometaš Sunderlanda Adam Johnson priznao je krivnju po dvije optužnice dok druge dvije odbacuje. Optužen je za seksualni odnos s maloljetnom djevojkom (15), a suđenje se nastavilo danas ujutro.

Nakon što su izašli detalji oko njihova nalaženja, potpisivanja dresa i seksa u njegovu Range Roveru, danas ujutro djevojka je iznijela svoju stranu priče. Ne namjerava ga više štititi.

- On nije učinio ništa da me zaštiti i na kraju me učinio lažljivicom - rekla je djevojka, koja je plakala dok je prepričavala događaje.

Hvalila se prijateljima o vezi s Adamom Johnsonom, najviše preko Snapchata.

- Našla sam se s njim i radili smo "stvari". Ponovo ćemo se naći ovaj vikend - rekla je prijateljima djevojka, koja je prodavala sezonske ulaznice za utakmice Sunderlanda

- Hvalila sam se kao što bi to napravila svaka 15-godišnjakinja. Kada nekoga idolizirate, i dogodi vam se to što se meni dogodilo, baš i ne razmišljate.

- Znala sam da to što se događa nije u redu, ali sve do kraja nisam shvaćala koliko je to sve bilo krivo. Sada je sve jasno - iskoristio me. Znala sam da je bilo pogrešno, ali mislila sam da sam ja kriva. Trebala sam reći ne - zaključila je djevojka.

Suđenje se nastavlja danas u poslijepodnevnim satima. Sud je odobrio pauzu jer je djevojka plakala do iznemoglosti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ANTIKRIST666 17.02.2016.

    on nju iskoristio? hhhhh tko je poznat i uspjesan u svom poslu od njih dvoje? kakvu bi on korist mogao imati od nje?

  • chelseaMG 17.02.2016.

    neznam sad koliko je u pravu. jest odnos s maloljetnicom, ali ta maloljetnica je dobrovoljno pristala na to. i nije ga odbijala, već ga je htjela iskoristiti više nego on nju, biti popularna, uz malo sreće još i uzeti koji milijunčić......a sad se plače kad to nije uspjela

  • haj lezi 17.02.2016.

    Kako mi je ovo glupo njemu sude a zato je potrebno dvoje kao on nju mamio poklonima mars

Komentiraj...
Vidi sve komentare