To je to što me zanima!

Djevojke, pa strpite se do ringa: Paige primila suparnicu za vrat

Hart nije prestajala 'lajati' na pressici, a na sučeljavanju se krenula unositi u lice debitantici VanZant koja je odgovorila hvatanjem za vrat. Daljnji sukob spriječio je David Feldman, vlasnik BKFC promocije
Vidi originalni članak

Sve je spremno za 'Knucklemaniju', dosad najveću priredbu BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) promocije koja će se održati s petka, 5. veljače, na subotu.

Borci su odradili službeno vaganje i press konferenciju, a najžešća atmosfera je bila na suočavanju  bivše UFC-ove borkinje Paige VanZant i Britain Hart.

FOTO: PAIGE VANZANT Dogovorila borbu pa počastila fanove golišavom fotografijom

Hart nije prestajala 'lajati' na pressici, a na sučeljavanju se krenula unositi u lice debitantici VanZant koja je odgovorila hvatanjem za vrat. Daljnji sukob spriječio je David Feldman, vlasnik promocije, a Hart nije prestala ni nakon razdvajanja. 

Cijelu snimku možete pogledati ovdje:

Ako je suditi po uvertiri, čeka nas krvava noć na 'Knucklemaniji'.

Poznato je da je 'trash talk' sastavni dio borilačkih sportova, a organizacije koje tek krče svoj put traže upravo to jer publika obožava 'show'. Stoga je Britain Hart samo odrađivala svoj dio ugovora izvan ringa, a što će biti u njemu još ne znamo. 

BEZ RUKAVICA UFC borac izazvao ženu na meč bez rukavica: Dao svoju cijenu

Hart je inače boksačica, no očito se nije najbolje našla u svojem primarnom sportu (4 pobjede, 4 poraza, 3 neodlučena ishoda) pa se odlučila okušati u najprimitivnijem sportu današnjice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pametnijiodtebe 06.02.2021.

    Van zant je instagramusa i nema sta traziti u oktagonu

  • Trump Jong Un 05.02.2021.

    Paige se upilile gaćice, sigurno je zato nervozna 🩲

  • ćiribu_ćiriba 05.02.2021.

    ajme kako napeto i uzbudljivo uh uh uf uf

Komentiraj...
Vidi sve komentare