Sport

Komentari 5

Djevojke, pa strpite se do ringa: Paige primila suparnicu za vrat

Djevojke, pa strpite se do ringa: Paige primila suparnicu za vrat

Hart nije prestajala 'lajati' na pressici, a na sučeljavanju se krenula unositi u lice debitantici VanZant koja je odgovorila hvatanjem za vrat. Daljnji sukob spriječio je David Feldman, vlasnik BKFC promocije

Sve je spremno za 'Knucklemaniju', dosad najveću priredbu BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) promocije koja će se održati s petka, 5. veljače, na subotu.

Borci su odradili službeno vaganje i press konferenciju, a najžešća atmosfera je bila na suočavanju  bivše UFC-ove borkinje Paige VanZant i Britain Hart.

Hart nije prestajala 'lajati' na pressici, a na sučeljavanju se krenula unositi u lice debitantici VanZant koja je odgovorila hvatanjem za vrat. Daljnji sukob spriječio je David Feldman, vlasnik promocije, a Hart nije prestala ni nakon razdvajanja. 

Cijelu snimku možete pogledati ovdje:

Ako je suditi po uvertiri, čeka nas krvava noć na 'Knucklemaniji'.

Poznato je da je 'trash talk' sastavni dio borilačkih sportova, a organizacije koje tek krče svoj put traže upravo to jer publika obožava 'show'. Stoga je Britain Hart samo odrađivala svoj dio ugovora izvan ringa, a što će biti u njemu još ne znamo. 

Hart je inače boksačica, no očito se nije najbolje našla u svojem primarnom sportu (4 pobjede, 4 poraza, 3 neodlučena ishoda) pa se odlučila okušati u najprimitivnijem sportu današnjice.

Najčitaniji članci