To je to što me zanima!

Dobar sat za loš Dinamo: Mamić darivao navijača!

Zdravko Mamić je nezadovoljnog navijača utješio poklonom vrijednim 12 tisuća eura. Ivici Vranjiću iz Vinkovaca poklonio je sat Admiral's Cup Tides
Vidi originalni članak

Okrenuo sam se prema Mamiću i povikao: 'Zar vas nije sram da gubite 2-0 od Cibalije?! Kad ćeš više potjerati sve ovo i prestati se sramotiti?’, prisjetio se Vinkovčanin i vatreni dinamovac Ivica Vranjić svojih povika, koji su ga nakon nedjeljne utakmice u Vinkovcima učinile bogatijim za 12.000 eura vrijedan sat.
- Mamić mi na to ništa nije odgovorio, ali nakon utakmice me pozvao da dođem gore do njega. Isprva nisam htio, ali nakon što je sklopio ruke i treći put me zamolio, otišao sam.
Vranjić je, kaže, bio uvjeren da mu samo želi nešto reći, ali kad je došao gore...
- Evo ti, uzmi ovaj sat. Želim ti se barem na ovaj način iskupiti što moraš gledati ovako loš Dinamo - rekao mu je izvršni dopredsjednik kluba, za kojim je “lud” od rođenja.
- Ostao sam šokiran i nisam znao što bih rekao. Uzeo sam sat, zahvalio se i otišao. A ne znam što da vam kažem na sve ovo? Cijeli život navijam za Dinamo i stvarno sam poludio kad sam vidio da gube 2-0 od Cibalije. Isto tako kad su zabili za 3-2, poludio sam od sreće.
U nedjelju je na zapadnoj tribini vinkovačkog stadiona bilo opasno navijati za Dinamo. Dvojica navijača zagrebačkog kluba su, navodno, dobila i batine, ali Ivica Vranjić ni u takvim okolnostima nije skrivao svoju ljutnju i sreću.
- Nije bilo baš ugodno tamo, ali ja se ne bojim. Baš i nisam nešto jako mali, ha, ha.
Ivici Vranjiću ovo je bio prvi susret s Mamićem i vjerojatno će ga pamtiti cijeli život. Po dobrom će ga pamtiti i njegov nećak Tomislav Vranjić, kojeg je Mamić doveo u Dinamo i time mu dosta pomogao u karijeri.
Taj dečko danas brani u grčkoj Larissi i čelnici tog kluba oduševljeni su njime. Ponajviše zahvaljujući njemu danas su četvrti na ljestvici tamošnjeg prvenstva, a Tomislavu se danas otvaraju vrata puno većih europskih klubova.

ISPRED STADIONA DIJELIO NOVCE NAVIJAČIMA

Pri odlasku s vinkovačkog stadiona, izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, slikao se s nekoliko navijača Cibalije, a nakon što su ga zamolili da im da nešto novca, nije oklijevao ni sekunde. Izvadio je novčanik i podijelio im nekoliko stotina kuna.

SAT OD 12.000 EURA
Corum Admiral’s Cup Tides 48 ime je sata koji je do jučer bio u mamićevoj prebogatoj kolekciji. Najobičniji model ovoga sata stoji oko 4500 €, ali Zdravkov je dosta kvalitetniji od 'osnovnog modela’. Prije svega je namijenjen nautičarima. Ima sve, čak precizno prati i izračunava plimu i oseku.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • luna2 07.04.2009.

    @casio evo ti DOBAR od mene x2

  • charles66 07.04.2009.

    ko kaze da se svi ne mogu kupit samo je bitna cijena. mamic je opet dobro ulozio - dobio je odlicnu reklamu za 10000E koja prolazi kod stoke sitnog zuba i raznoraznih jebivjetrova bezkicmenjaka bez ponosa. je ne bih uzeo sat i onda cijeli zivot da se pokazuje na mene.

  • casio 07.04.2009.

    U kojem to kraju Hrvatske tepamo jedan drugom CAR? Jeli to bosanski izraz ? Nek mi netko odgovori .

Komentiraj...
Vidi sve komentare