To je to što me zanima!

Dobar ždrijeb za Čilića u Kini: Murray prijeti u četvrtfinalu...

Pobjednik US Opena vraća se na teren na milijunskom ATP turniru u Pekingu gdje je dva puta igrao finala. Prije pet godina pobijedio ga je Đoković, prije tri Berdych
Vidi originalni članak

Spreman sam. Iscrpilo me slavlje, ali uživao sam, napunio baterije za nastavak sezone. Veselim se izazovima u Pekingu, rekao je Marin Čilić koji se vraća na Tour nakon veličanstvenog naslova na US Openu.

Objavljen je ždrijeb 3,755.065 dolara vrijednog turnira u Pekingu i naš tenisač bi se trebao "prošetati" do četvrtfinala. U prvom kolu će igrati protiv Yana Baija, domaćeg, kineskog tenisača koji je u glavni ždrijeb ušao zahvaljujući pozivnici organizatora, a u osmini finala bi trebao vjerojatno na Joaoa Sousu, Portugalca koji je nedavno iznenadio na dvoranskom turniru u Metzu gdje je otišao sve do finala (Goffin). 

Čilić bi u četvrtfinalu mogao na Andyja Murrayja, kojeg je pobijedio ove godine u polufinalu Rotterdama. Polufinale bi donijelo Novaka Đokovića, koji je čak četiri puta osvajao ovaj turnir, jednom i preko Marina u finalu (2009. godine). Čilić je još jednom igrao finale, 2011. je izgubio od Tomasa Berdycha.

Turnir će biti i u znaku Rafaela Nadala koji bi se trebao vratiti na Tour nakon osmine finala Wimbledona i senzacionalnog poraza od australskog tinejdžera Nicka Kyrgiosa. U prvom kolu imat će veliki ispit, ždrijeb mu je donio Richarda Gasqueta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Fedal_1 27.09.2014.

    Welcome back king Rafael Nadal. :)))

  • strmi007 27.09.2014.

    Sad po naslov :D

  • Marko222_1 27.09.2014.

    Turnir na kojem ne igra Federer je bezvrijedan turnir,turnir koji nije vrijedan gledanja,hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare