To je to što me zanima!

'Dobiješ svjetskog i europskog prvaka, a izgubiš od - Brazila'

Utakmicu protiv Njemačke još možemo prožvakati jer smo igrali stvarno dobro, ali taj Brazil će nas kopkati, kao što nas je u prošlosti jedna utakmica znala mučiti, rekao je Goran Šprem...
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Francusku (23-20) i osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre, ali može žaliti za propuštenom prilika. Taj poraz od Brazila peče jako i peći će nas jako dugo, jer da smo ih dobili, bili bi u borbi za medalje. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stručni komentatori RTL-a Valter Matošević i Goran Šprem, kao i svi mi, žale za tim porazom od Brazila koji nas je skroz uništio.

- Osjećaji su pomiješani. Tužan sam. Pobijediš europskog i svjetskog prvaka, a izgubiš od Brazila. Utakmicu protiv Njemačke još možemo prožvakati jer smo igrali stvarno dobro, ali taj Brazil će nas kopkati, kao što nas je u prošlosti jedna utakmica znala mučiti. Danas smo pobijedili Francusku na jedan dominantan način i tu najviše mislim na obranu koja je bila odlična - rekao je Goran Šprem koji je s Hrvatskom prošao dosta natjecanja, te vrlo dobro zna kako je to kad izgubiš utakmicu koja te košta medalje.

Hrvatska je pobijedila Španjolsku, aktualnog europskog prvaka, i Francusku, aktualnog svjetskog prvaka, no nažalost ni to nije bilo dovoljno da uđemo u borbu za medalje.

S njim se složio i Valter Matošević, legendarni golman koji nas je odveo do zlata na OI u Atlanti.

- Moramo biti zadovoljni. Izborili smo kvalifikacije za Olimpijske igre, ali ostat će žal zbog Brazila. Ipak, osnovni cilj je ostvaren i ja im čestitam od srca - kaže Valter.

Došli smo u drugi krug sa svih pet pobjeda, velika euforija je bila, sve je bilo spremno za veliki rezultat. I onda kad se najmanje nadaš, eto šamarčine koja te prizemlji. Neočekivano smo izgubili od Brazila, pa onda i od Njemačke, ali na kraju je ispalo da nas je užasan dan protiv brazilske sambe, koštao borbe za medalje.

No ne treba previše žaliti. Uspjeli smo pobijediti aktualne Svjetske prvake i izboriti nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre, koje ćemo, nadamo se, izboriti u travnju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 23.01.2019.

    Aj fala bogu pa je ovaj sport završio, sad ćemo godinu, god i polimat odmora, ufff milina

  • paminjo 23.01.2019.

    cemu takav naslov? svi to znamo, ne morate nam to svima nabijat na nos!! Lino nije pukao nez razloga..

  • DambaTheBlackMamba 23.01.2019.

    Ne želim više komentirati zašto smo izgubili od Brazila & Njemica a zašto danas France dobili. Svi koji samo malo prate rukomet znaju o kojima se je ekipama radilo i ako smo realni znamo zašto se je sve tako odvijalo. Moglo je s malo pameti i boljom taktikom mnogo bolje ali kaj je tu je , sve je već povijest prožvakala. Natječaj je takav kakav jeste, sa svim svojim pravdama i nepravdama, idemo sada dalje da vadimo barem taj ugljen iz pepela. Sretno kauboji ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare