To je to što me zanima!

Dobre vijesti! Domagoj Vida će biti spreman već za Španjolsku

Vida ima jaku kontuziju nadlaktice, no na pregledu rentgenskom snimkom nisu se vidjele nikakve koštane ozljede i trebao bi uskoro biti spreman, poručio je liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević.
Vidi originalni članak

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida lakše je ozlijedio ruku tijekom prijateljske utakmice s Portugalom no trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Španjolske u utorak u Ligi nacija.

PORTUGALSKI TEST Zlatko Dalić: Protiv Španjolaca ćemo morati igrati puno bolje...

Vidu je nakon pola sata igre nesretno udario hrvatski golman Lovre Kalinić poslije čega je iznesen s terena.

- Vida nakon tog sudara ima jaku kontuziju nadlaktice, no na pregledu rentgenskom snimkom nisu se vidjele nikakve koštane ozljede i trebao bi uskoro biti spreman - poručio je liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević.

U četvrtak je Hrvatska u pripremnoj utakmici odigrala 1-1 s Portugalom u gradu Faro.

U utorak pak gostuje kod Španjolske u gradu Elcheu, u novom natjecanju Liga nacija.

Vida je standardni branič sa 66 nastupa te je igrao u udarnoj postavi prije mjesec i pol dana na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DraženMuhvić 07.09.2018.

    Nikad mi neće biti jasno kakve su plačipičkice nogometaši postali. Dobro, dobio je jak udarac u ruku. Ali nema prijeloma, niti puknuća vezivnih tkiva. Ali zato su tu odmah nosila i ostale kerefeke. Pa jel ne može lijepo kao čovjek odšetati van terena? Jbg, kao da je bez noge ostao...

  • komentator__Luka 07.09.2018.

    spasio ga šankerski lakat :)

  • Starimoj_1 07.09.2018.

    Ono je gadno izgledalo. Kako ga je Kale sastavio, koja zakašnjela reakcija mogao je 3 puta zaustavit desnu nogu da ga ne opali onako. Dobro nismo 2 igrača tu izgubili

Komentiraj...
Vidi sve komentare