To je to što me zanima!

Dobre vijesti za Carvajala: Ipak će biti spreman za Mundijal...

Dani Carvajal u subotu je u suzama napustio utakmicu finala Lige prvaka u 37. minuti nakon što mu je Andrew Robertson startao na lijevi gležanj, ali ipak će biti spreman za Svjetsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Dani Carvajal napustio je finalnu utakmicu Lige prvaka protiv Liverpoola tek nakon nešto više od pola sata igre, nakon što mu je Andrew Robertson u duelu nagazio lijevi gležanj. Španjolac je u suzama izašao s terena, a njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji stavljen je pod upitnik.

LAKŠE OZLIJEĐEN Sa Salahom je sve u redu: 'Ma sigurno ću igrati na Mundijalu'

Ipak, nakon sat i pol liječničkih pregleda iz bolnice u Madridu stižu dobre vijesti za 26-godišnjaka - nastupit će sa Španjolskom na Mundijalu.

U početku se nagađalo da bi oporavak mogao trajati tri tjedna, a Svjetsko prvenstvo počinje za točno 16 dana. No, španjolski nogometni savez danas je potvrdio da će Carvajal na pripreme s reprezentacijom već u ponedjeljak.

OZLIJEDIO SALAHA Egipćani tuže Sergija Ramosa i traže odštetu od milijardu eura

Igrači Real Madrida dobili su tjedan dana slobodno nakon pobjede u Kijevu, a Carvajala će se u tom periodu dodatno nadzirati, jer Julen Lopetegui ga sigurno želi u avionu za Rusiju.

Izmjene u ekipi mogu se napraviti do 4. lipnja, a samo oni koji su se našli na širem popisu mogu uskočiti umjesto ozlijeđenih igrača pa je tako glavna alternativa za Carvajala Marc Bartra, ali izgleda da Lopetegui ipak neće morati napraviti taj potez.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pa šalim se, bokte! 29.05.2018.

    A ti (.)(.) plakal.

  • legenda zede 29.05.2018.

    U svim tekstovima nigdi ne pise sto mu je uopce bilo,jeli loza jeli skocni zglob ili nesto stoto... cisto me zanima jer kad je izlazia iz igre niti se drza za ista niti je sepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare