Obavijesti

Sport

Komentari 127

Egipćani tuže Sergija Ramosa i traže odštetu od milijardu eura

Egipćani tuže Sergija Ramosa i traže odštetu od milijardu eura
1

Ozljeda Salaha dobila je novi nastavak. Naime, jedan egipatski odvjetnik odlučio je tužiti Ramosa te zahtijeva odštetu od milijardu eura. Također, pokrenuta je peticija da se kazni braniča Reala...

VIDEO

U subotu je odigrana finalna utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, a osim po rezultatu, ostala je ubilježena i po ranoj ozljedi Mohameda Salaha.

Tu ozljedu Salaha, odnosno nesmotren potez Sergija Ramosa, mnogi su okarakterizirali kao namjeran te su na adresu Španjolca stizale brojne uvrede, a jedan Egipćanin je sada otišao korak dalje i odlučio tužiti Ramosa. On u svojoj tužbi zahtjeva odštetu od milijardu eura.

Naime, već u 26. minuti utakmice su Ramos i Salah bili u jednom duelu nakon kojeg su krenuli padati na travnjak, a u padu je branič Reala uhvatio sjajnog Egipćanina za ruku te mu praktički napravio polugu. 

Salah je nezgodno pao i odmah u tom trenutku su mnogi pretpostavili da je za Salaha ta utakmica završena. Iako je sjajni napadač pokušao nastaviti igru, bol je ipak bila prejaka i on je u 31. minuti napustio teren u suzama. 

- Ramos je namjerno ozlijedio Salaha i on mora snositi posljedice zbog toga. Podnio sam žalbu Fifi u kojoj tražim odštetu od milijardu eura zbog psihičke i fizičke boli koju je Ramos nanio Salahu, ali i ostalim Egipćanima - objasnio je Bassem Wahba razlog zbog kojeg je podnio žalbu.

Ronaldov ego veći od svemira: Blefom došao u centar pažnje
Ronaldov ego veći od svemira: Blefom došao u centar pažnje

Osim te žalbe, u ponedjeljak ujutro je također pokrenuta peticija da Uefa i Fifa kazne Ramosa, a već sada je peticiju potpisalo preko 300 tisuća ljudi.

- Ramos je namjerno napravio nekakvu vrstu poluge na Salahu zbog čega je došlo do ozljede. Zbog toga je Salah propustio ostatak finala Lige prvaka, a postoji šansa i da neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Također, Ramos je u nastavku igre glumio faulove što je dovelo do toga da je Mane dobio žuti karton, iako ga uopće nije trebao dobiti - rekao je pokretač peticije te nastavio:

- Ramos je primjer odvratnog igrača i kao takav mora biti kažnjen. Umjesto da igra poštenu utakmicu, on se koristi prgavim trikovima čime krši sva pravila fair playa. Uefa i Fifa moraju početi kažnjavati Ramosa, ali i ostale igrače poput njega.

Liverpoolov navijač ima dokaz da je Ramos namjerno ozlijedio Salaha

Kao što smo već naveli u tekstu gore, brojni nogometni ljubitelji smatraju kako je potez Ramosa bio s namjerom da ozlijedi Salah i tako iz igre isključi najveću opasnost po Real, a sada je jedan navijač Redsa to potkrijepio i dokazima. 

Naime, prošle godine su se u finalu Lige prvaka susreli Real i Juventus. Madriđani su u toj utakmici slavili s 4-1, a dogodila se jedna gotovo identična situacija kao i u ovogodišnjem finalu. 

U 31. minuti utakmice, istoj minuti kada je Salah izašao iz igre, u duelu su bili tadašnji igrač Juventusa Daniel Alves i Sergio Ramos, a branič Reala je pri padu Alvesa uhvatio za ruku gotovo identično kao i Salaha. 

Na svu sreću, Alves je prošao bez ozljede te je nastavio s igrom, a Ramos je zaradio žuti karton zbog toga.

Povodom svega se oglasila i europska judo organizacija rekavši kako je takav potez Ramosa zabranjen čak i u njihovom sportu.

- Waki-gatame je opasna tehnika i zbog toga nije dozvoljena u judu - objavili su na Twitteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače