To je to što me zanima!

Dobre vijesti za izbornika Antu Čačića: Jedvaj se ubrzo vraća

Ante Čačić dočekao je i jednu dobru vijest nakon nove ozljede Dejana Lovrena. S 'bolovanja' bi se ovih dana nakon dva mjeseca trebao vratiti mladi stoper Tin Jedvaj
Vidi originalni članak

Ozljede Gordona Schildenfelda i Dejana Lovrena ostavile su izbornika Antu Čačića samo na dva u reprezentaciji iskusnija stopera, Vedranu Ćorluki i Domagoju Vidi. U reprezentaciju su tako za posljednje akcije pozvani Lešković, Milović, Šimunović... Izbornik bi sada trebao dobiti poklon pod bor.

Oporavak Tina Jedvaja (20) ide prema planovima i mladi bi se hrvatski branič trebao uskoro potpuno priključiti momčadi Bayer Leverkusena. Dokaz tome je i video koji je Jedvaj objavio na svom Instagram profilu. Uz video vježbe na pijesku Jedvaj je napisao: 'Jedan od zadnjih treninga prije povratka'.

Odlična je to vijest i za Bayer u kojem je do ozljede Tin bio standardan. U listopadu je Jedvaj obnovio ozljedu lijevog bedrenog mišića i u razgovoru za 24sata rekao je kako očekuje da će se vratiti do kraja godine iako se proširila panika da mu zbog čestih ozljeda mišića karijera dolazi u pitanje. Prema svemu sudeći sada broji posljednje dane pred povratak, a vrati li se u staru formu, Europsko prvenstvo u Francuskoj ne bi mu trebalo pobjeći.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ZAMRZNUTA SARMA 16.12.2015.

    Ne izgleda meni njegova karijera za sad dobro po pitanju zdravlja, nimalo..Cini mi se da ima ogromnih problema s ozljedama i da bi ga to moglo stajat karijere. dečko ima tek 20 god a izvan terena je kao da ima 30 i više

  • Oblivion 15.12.2015.

    Valjda su i pehovi s ozljedama konačno iza njega, neobičan branič

  • Marko Pejić 15.12.2015.

    Ćorluka , vida , Lovren ... Jedvaj moze igrati samo kad nebi bilo nekog od ove trojice

Komentiraj...
Vidi sve komentare