Tin Jedvaj: Nije istina da mi je karijera upitna, bit će sve OK... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 7

Tin Jedvaj: Nije istina da mi je karijera upitna, bit će sve OK...

Tin Jedvaj: Nije istina da mi je karijera upitna, bit će sve OK...
3

Nemam sreće, ali uvjeren sam da ću do Nove godine biti spreman. Ma bit će sve u redu, siguran sam, rekao nam je Tin Jedvaj koji je opet van terena zbog ozljede...

VIDEO

Tin Jedvaj će, nažalost, i 20. rođendan, koji slavi 28. studenog, dočekati ozlijeđen, daleko od nogometnog travnjaka. Nesretni branič Bayera iz Leverkusena na treningu je obnovio ozljedu bedrenog mišića lijeve noge.

Dramatično je zvučala izjava trenera Bayera Rogera Schmidta.

- Jedvajeva ozljeda jako je loša vijest za nas. Kad se mladi igrač triput ozlijedi na istome mjestu, moramo razmišljati i o njegovoj karijeri - prenijeli su Schmidtove rečenice njemački mediji.

Svi su u Leverkusenu u šoku, naravno da je u šoku i Jedvaj, ali prema njegovim riječima, nema govora o tome da mu je upitna karijera.

- Puno me ljudi zvalo, izjava trenera je malo prenesena u krivom smislu. Karijera mi nije upitna, sve će se riješiti - rekao nam je Tin Jedvaj.

Prvi je put bedreni mišić ozlijedio prošle zime na pripremama na Floridi. Drugi mu je put stradao u srpnju, prije početka nove sezone. Vratio se nakon tri mjeseca pauze prošlog tjedna protiv HSV-a u prvenstvu, a sad je opet u velikim problemima zbog iste noge.

- Zaista nemam sreće, ali sad ćemo probati nekom drukčijom metodom liječenja i mislim da će nakon toga sve biti u redu. Ne znam još točno koliko će duga biti pauza. Mislim da izvan terena neću biti dulje od Nove godine - kaže nam Jedvaj.

Prošle je sezone do ozljede u siječnju igrao sjajno u dresu “apotekara”. Igrao je na svim pozicijama u obrani, Tin je rijetko polivalentan igrač. Gotovo da mu je svejedno hoće li igrati na desnom ili lijevom boku, odnosno desnog ili lijevog stopera, a može i na zadnjeg veznog.

Prepoznali su to u Bayeru, pa je u siječnju potpisao ugovor do ljeta 2020. godine. Ova je sezona trebala biti potvrda njegove klase, ali ozljede ga stalno sputavaju. Nadamo se da će sad konačno do kraja zaliječiti ozljedu bedrenog mišića i da ćemo ga u drugom dijelu sezone gledati u blistavim izdanjima. 

Zdravi Tin Jedvaj sigurno je kandidat za Euro u Francuskoj. Jedan od igrača koji bi u budućnosti trebali nositi našu obranu. Samo da ozljeda ne bude jača. Jedvaj vjeruje da će se na teren vratiti jači nego ikad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore
TV U GRMLJE

VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore

Dva hrvatska navijača nisu mogla suzbiti bijes i nezadovoljstvo pa su se odlučila iskaliti na televizorima. Jedan je završio u grmlju, drugi u dvorištu. Oba s istom sudbinom