To je to što me zanima!

Dočekali smo! Serie A počinje u lipnju, a treninzi idući tjedan

Igrači će biti redovito testirani i brisevima i analizama krvi da se netko ne bi zarazio, odnosno, da bismo ga odmah izolirali ako se i zarazi, najavio je talijanski premijer i potvrdio početak Serije A
Vidi originalni članak

Nogomet će u Italiji biti dozvoljen od 4. svibnja i to po individualnim treninzima, a u grupama će trenirati od 18. svibnja, potvrdio je talijanski premijer Giuseppe Conte, dok tamošnji mediji javljaju da će utakmice početi od lipnja, a završiti početkom kolovoza.

- Igrači će biti redovito testirani i brisevima i analizama krvi da se netko ne bi zarazio, odnosno, da bismo ga odmah izolirali ako se i zarazi - potvrdio je Conte. 

ALI NE ŽELI MANJU PLAĆU Dan žalosti za velikane: Mladi Donnarumma želi samo Milan

Zbog pandemije koronavirusa Seria A zaustavljena je 9. ožujka. Do kraja prvenstva ostalo je još 12 kola, a sve bi se utakmice trebale igrati pred praznim tribinama.

OBOLJELIH JOŠ 256 Manje smrtnih slučajeva: U 24 sata u Italiji je umrlo 260 ljudi

Također, objavljeno je da sportaši u individualnim sportovima mogu nastaviti s treninzima 4. svibnja.

Podsjetimo, u Italiji je od prvog slučaja oboljenja registriranog 20. veljače do sada je od korona virusa preminulo više od 26 tisuća ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Čengiz 27.04.2020.

    Super, jedva ćekam da krene, ali šta će biti ako jedan igrač bude pozitivan na testu? Zar će onda opet svi njegovi saigrači i oni protiv kojih je recimo igrao u izolaciju ili idi u izolaciju samo on?

  • bodulic13 27.04.2020.

    U 24 sata su slusali krivog premjera?...Jer ovo sta gore pise Conte nije rekao.

  • 27.04.2020.

    Ajde konacno 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare