To je to što me zanima!

Dočekao šansu: Veznjak Solina dobio pretpoziv Burkine Faso

Čini se da u reprezentaciji Burkine Faso postoji čovjek koji prati Drugu i Treću HNL jer Zoungrana je dobio pretpoziv za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Senegala i Južne Afrike.
Vidi originalni članak

Patrice Zoungrana (22) u ljeto 2013. stigao je na probu u Hajduk. Prozvali su ga 'Messi iz Burkine Faso'. Bio je kapetan i najbolji igrač mlade selekcije Burkine Faso, a imao je ponude iz Francuske i Španjolske.

Odlučio se za Hajduk i to zbog Kouassija čije je ime pronašao u prvom sastavu splitskog kluba dok je istraživao zemlju i klub u koji dolazi. Protiv Kouassija je igrao u mlađim selekcijama u Africi ,no nije prošao na probi u Hajduku, ali nije se ni vratio u Afriku. 

Potpisao je za Neretvanac koji je tada igrao treću ligu, a prošle godine pojačao je Solin i sad igra Drugu HNL. Čini se da u reprezentaciji Burkine Faso postoji čovjek koji prati Drugu i Treću HNL jer Zoungrana je dobio pretpoziv za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Senegala i Južne Afrike.

Prošle godine Solin je bio nadomak senzacije protiv Hajduka u osmini finala Kupa, vodio je 1-0, imao je zicer za 2-0, ali Hajduk je okrenuo i prošao. Za Solin je tada igrao i Zoungrana koji se nakon utakmice bacio u rijeku Jadro potraživši osvježenje. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.08.2017.

    Kraljina..igrao ovdje u mom klubu gdje zivim..ljudina od covjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare