To je to što me zanima!

Dodig i Melo izborili polufinale; D. Ferrer izbacio Rafu Nadala

U španjolskom dvoboju u četvrtfinalu jakog turnira u Monte Carlu bolji od Nadala bio je šesti nositelj David Ferrer sa 7-6 (1), 6-4 nakon dva sata i 15 minuta igre
Vidi originalni članak

Ivan Dodig je u paru s Brazilcem Marcelom Melom pobijedio indijsko-pakistansku kombinaciju Rohana Bopannu i Aisam-Ul-Haq Qureshija sa 7-6 (4), 7-5 nakon sat i 25 minuta te tako izborio polufinale Monte Carla.

U polufinalu će Dodig i Melo igrati protiv Maksa Mirnjija i Mihaila Južnija, koji su sa 7-6 (5), 3-6, 11-9 bili bolji od Alexandera Peye i Brune Soaresa.

Ferrer izbacio Rafu Nadala

U pojedinačnoj konkurenciji ispao je prvi nositelj Rafael Nadal. U španjolskom dvoboju u četvrtfinalu bolji od njega bio je šesti nositelj David Ferrer sa 7-6 (1), 6-4 nakon dva sata i 15 minuta igre.

Ferrer će za finale igrati protiv trećeg nostelja, Švicarca Stanislasa Wawrinke, koji je sa 7-6 (5), 6-2 bio bolji od Kanađanina Milosa Raonica.

Đoković teškom mukom do polufinala

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković pošteno se namučio u četvrtfinalu Mastersa u Monte Carlu. Nakon velike borbe pobijedio je Španjolaca Garciju-Lopeza sa 4-6, 6-3, 6-1.

Španjolski igrač dobio je prvi set, a u drugom je pri rezultatu 3:3 imao dvije vezane break lopte, ali ih nije iskoristio te je nakon toga potpuno pao i osvojio još samo jedan gem u susretu. Meč je trajao dva sata i 12 minuta, a srpskom igraču ovo je bila šesta pobjeda u šestom međusobnom susretu protiv Garcije Lopeza.

U polufinalu ga čeka Roger Federer, koji je poslijepodne u napetom meču pobijedio Tsongu sa 2-6, 7-6(6), 6-1. Bit će to njihov 34. međusobni okršaj.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Marko1_1 19.04.2014.

    Onda nole fanovi,sta kazete na ovo gazenje? :D

  • sauron_1 19.04.2014.

    kad smo već kod dopinga mislim da je najdopingovaniji bio tata od ovog nesretnog novak dopingivica kad ga je pravio, kakva iskompleksirana vaška za nepovjerovati, bolesnik...

  • MALO-MORGEN_1 19.04.2014.

    eto ga DJOKOVIC pobijedio...idemo do FINALA.................NAPRED NOVAK......

Komentiraj...
Vidi sve komentare