To je to što me zanima!

Dodig: Marcelo, bio si sjajan, hvala obitelji i svim navijačima

Odigrali su odličan meč. Veliki smo prijatelji i vjerujem da ćemo odigrati još sličnih mečeva u budućnosti, pohvalio je Mike Bryan nakon poraza od Ivana Dodiga i Mela
Vidi originalni članak

Ivane, hvala ti za sve ove godine koje si sa mnom, sigurno ti nije bilo lagano. Hvala obitelji, prijateljima i svima ostalima, emotivan je bio Marcelo Melo.

Brazilac i Ivan Dodig u Roland Garrosu osvojili su svoj prvi Grand Slam turnir. Na drugoj strani bio je najteži mogući par, braća Bryan. No treći nositelji bili su bolji od prvih 6-7, 7-6, 7-5.

- Sjajan si bio, Marcelo. Trebao sam najduže pričati, ali ću skratiti. Veliko hvala svim ljudima koji su nas danas došli gledati. Bili ste sjajni - uzvratio je Ivan komplimentima svom partneru.

Hrvatsko-brazilski par s tribina je bodrio još jedan slavni Brazilac, Gustavo Kuerten koji je uz svoj prepoznatljivi široki osmijeh fotoaparatom pokušao uloviti svaki trenutak ispunjenja snova Dodiga i Mela.

- Odigrali su odličan meč. Veliki smo prijatelji i vjerujem da ćemo odigrati još sličnih mečeva u budućnosti - pohvalio je Mike Bryan Hrvata i Brazilca.

Melo i Dodig već su igrali jedno Grand Slam finale, no 2013. u Wimbledonu su izgubili od braće Bryan. Danas su im uzvratili na najbolji mogući način.

- Nadam se da ću moći igrati još ovakvih turnira - rekao je Ivan na što se sa smiješkom ponovno ubacio Mike:

- Nadam se da nećeš.

- Hvala cijeloj mojoj momčadi. Hvala vam, dečki, za šest godina zajedno. Hvala i obitelji, ocu i bratu koji su ovdje. Hvala svim ljudima u Međugorju koji su gledali ovaj meč i proživljavali ga sa mnom, kao i ženi i sinu koji su navijali za mene. Roland Garros, vidimo se sljedeće godine - zaključio je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gunner07 07.06.2015.

    sad dodig može zapalit svijeću i zahvalit melu na naslovu.. jer u ovom meću melo ga je povukao, a ivan je bio najslabija karika od sve četvorice i zapravo je fascinantno kak je melo to izvukao

  • strmi007 07.06.2015.

    Svaka im čast

  • ZABRANJENO PUSENJE 06.06.2015.

    Medjugorje nam je dalo i Dodiga i Cilica!!!Nadam se da ce neki prestat podcjenjivat Hercegovinu!;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare