To je to što me zanima!

Dođite na Čigra Limač Kup i provedite nedjelju uz sport!

Čigra Limač Kup je natjecanje za najmlađe dobne skupine taekwondo sportaša sa snažnim ciljem promicanja nenasilja te usmjeravanja djece od najranije dobi na sportsko druženje
Vidi originalni članak

Jubilarni, peti Čigra Limač Kup okupit će 8 zemalja sudionica, 60 klubova i preko 1000 natjecatelja koji će pokazati svoja znanja i vještine u jedinstvenom taekwondo natjecanju koje će se održati 11. svibnja ove godine u Zagrebu.  

Ove godine, 11. svibnja  (nedjelja) s početkom u 9.30 sati u dvorani „Sutinska Vrela“ u Zagrebu po peti puta održava se Čigra Limač Kup u organizaciji Taekwondo kluba Čigra. Pod pokroviteljstvom grada Zagreba, Hrvatske turističke zajednice te Turističke zajednice grada Zagreba, očekuje se  oko 1000 djece natjecatelja u dobi od 4 do 10 godina iz Hrvatske i brojnih susjednih zemalja (Slovenija, Srbija, BiH, Mađarska, Kosovo, Slovačka, Italija).

Čigra Limač Kup jedinstveno je natjecanje u regiji za najmlađe dobne skupine taekwondo sportaša sa snažnim ciljem promicanja nenasilja, usmjeravanja djece od najranije dobi na sportsko druženje te uključivanje djece s posebnim potrebama u sport.

„Želimo da se svaki natjecatelj osjeća posebno i da za sudjelovanje dobije medalju. Smatramo da izreka „Važno je sudjelovati“ nije samo prazna fraza nego da se tako potiču i nagrađuju sportske aktivnosti, posebice mladih naraštaja. Naravno, ipak moramo dodatno nagraditi najbolje rezultate i izvrsnim natjecateljima osigurati uz medalje i prigodne poklone, a najboljem klubu i pobjednički prijelazni pehar.“ – izjavio je Danijel Bursać, trener i organizator.

Ove godine Čigra Limač Kup za posjetitelje i sudionike pripremio je i iznenađenja u obliku gostovanja poznatih boraca i sportaša -  svoje gostovanje najavili su sestre Zaninović, Marina Sumić, Filip Grgić, rukometaši CO Zagreb, Goran Čolak i brojne druge osobe iz javnog života.

Organizatori i natjecatelji pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu i podrže mlade nade taekwondo-a te provedu zdravu i zanimljivu nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare