To je to što me zanima!

Dok su igrači Uniteda slavili na Etihadu, Lukaku je povraćao...

Prošli vikend odigrana je utakmica 33. kola Premier lige između Uniteda i Citya, gdje je momčad Josea Mourinha preokretom 3-2 u 16 minuta odgodila Cityjevu potvrdu naslova
Vidi originalni članak

Manchester United prošli je vikend preokretom u gostima kod Cityja odgodio potvrdu naslova domaćina. Gosti su u samo 16 minuta drugog poluvremena zabili tri gola i postavili konačni rezultat 3-2.

Romelu Lukaku (24) nestao je kada je došao red na slavlje na Etihadu, a objasnio je i zašto. Dok su njegovi slavili, on je u svlačionici - povraćao.

Srećom, Lukaku se brzo oporavio i bit će spreman za nedjeljni susret sa zadnjom momčadi na domaćoj tablici, West Bromwichom, u kojem je svojevremeno i igrao na posudbi. Ova utakmica, ovisno o rezultatu, mogla bi potvrditi WBA-ovo ispadanje iz Premier lige.

U međuvremenu, Jose Mourinho potvrdio je da ovo ljeto Lukaku neće dobiti novog konkurenta. Odlučio si je olakšati muke oko odluke između Lukakua, Rashforda i Martiala, nedovođenjem novog napadača.

Na pitanja o tome odgovorio je:

- Ako on dobije dodatnu konkurenciju, dobivaju ju i drugi napadači i onda će biti nezadovoljni jer neće igrati. Zato ću vjerojatno morati skratiti popis i riješiti se nekih.

HEROJ DERBIJA 'Nismo htjeli biti klaunovi i gledati kako City slavi naslov'

Belgijac je startao u 31 od 32 prvenstvene utakmice, postigao 15 pogodaka i asistirao sedam puta. Jedini susret koji je propustio bio je protiv bivšeg kluba Evertona, 1. siječnja ove godine, zbog ozljede glave.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.04.2018.

    napad je okej, samo obranu treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare