To je to što me zanima!

Đoković je posjetio bosanske 'piramide' i oduševio se: Ako postoji raj, onda je to ovdje...

U Parku Ravne 2 srpski je tenisač obišao i podzemne tunele, a sve u pratnji Semira Osmanagića, voditelja i osnivača Zaklade imena Arheološki park - Bosanska piramida Sunca
Vidi originalni članak

Novak Đoković opet je u pogonu. Prvi tenisač svijeta prebolio je sve posljedice zadarskog dijela njegovog Adria Toura i krenuo dalje.

POGLEDAJTE VIDEO: Novak Đoković u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Put ga je sada, oslobođenog korona virusa, odveo u Sarajevo. Tu je trebao još 5. srpnja odigrati ekshibicijski meč s Damirom Džumhurom, no desetak dana kasnije to nije bio povod njegovog dolaska u BiH.

Đoković, navodno uopće nenajavljen, došao je čarterom zajedno s roditeljima i otišao put Visokog gdje se nalazi arheološki muzej te, prema alternativnim arheološkim tvrdnjama, postoje piramide.

U Parku Ravne 2 srpski je tenisač obišao i podzemne tunele, a sve u pratnji Semira Osmanagića, voditelja i osnivača Zaklade imena Arheološki park - Bosanska piramida Sunca. Koji je Noletov dolazak pripremao dva mjeseca.

- Mislim da je velika stvar imati ovakvog čovjeka ovdje, na bosanskim piramidama. Nakon nekoliko mjeseci dogovora uspio sam dogovoriti da dođe ovdje - rekao je Osmanagić unatoč najavi da će sve proći bez izjava za medije.

- Tri dana je u posjeti isključivo našem Arheološkom parku 'Bosanska piramida Sunca' i dogovor je bio da sve prođe bez izjava i medija.

U pripremi je i intervju s Đokovićem, a Osmanagić je prenio i njegove dojmove viđenim.

- Imam toliko dojmova... Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje - rekao je Novak prema Osmanagićevoj tvrdnji.

Inače, njegove teorije o piramidama u Visokom nisu prošle u znanstvenim krugovima, koji su potvrdili da nema dokaza da ih je oblikovala ljudska ruka.

Osmanagić je iskoristio aktualnu situaciju s korona virusom pa nedavno rekao kako tuneli ispod piramida liječe od koronavirusa jer imaju visoku koncentraciju negativnih iona...

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 15.07.2020.

    Jel' vidio faraona Zdravk-Ankh-Maminosa?

  • bubleha 15.07.2020.

    Baljezga i dalje.

  • croat985 15.07.2020.

    Jugounitarist jaše ponovno

Komentiraj...
Vidi sve komentare