To je to što me zanima!

Đoković: Ne namjeravam pričati koliko mi je teško, jer nije...

Đoković će danas zaigrati na trećem zemljanom turniru ove sezone. Protivnik će mu biti mladi Argentinac Etcheverry, inače njegov veliki obožavatelj
Vidi originalni članak

Nakon poraza u ranim fazama turnira u Monte Carlo i Banjoj Luci te odustajanja od nastupa u Madridu, Novak Đoković danas se u Rimu vraća na 'zemlju'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Protivnik u 2. kolu bit će mu Tomas Martin Ercheverry, 61. tenisač na ATP ljestvici. Inače, mladi Argentinac veliki je Đokovićev obožavatelj.

PROMJENE U PORETKU Ćorić skočio na 16. mjesto ATP ljestvice, Alcaraz se približio Đokoviću na samo pet bodova

- Ne poznajem ga dugo, ali sam često viđao njegove objave na društvenim mrežama. Djeluje mi kao dobar dečko, netko tko vrijedno radi i bori se na terenu - kazao je Novak u najavi susreta.

'Roland Garros bez Nadala ne bi bio isti'

Više od samog Đokovićevog meča u Rimu, medije je zanimalo što on misli o potencijalnom izostanku Rafaela Nadala s predstojećeg Roland Garrosa.

OBOŽAVA NOGOMET FOTO Novak uz legende Milana na Derbyju della Madonnina U SRPNJU Spektakl: Čilić dolazi u Umag, koji nije osvojio još od 2012.! Stižu i Wawrinka i Thiem

- Njegovo prisustvo ili ne, neće utjecati na moju pripremu. Bez sumnje, za svijet tenisa Roland Garros bez Nadala ne bi bio isti, obzirom na uspjehe koje je imao na tom turniru i utjecaj njegovih pobjeda na povijest našeg sporta. Siguran sam da ga svi žele ponovno vidjeti kako se natječe, a i ja to želi,. jer kada su svi najjači tu, izazov je stimulativniji. Znam da trenira i da se pokušava pripremiti. 

Đoković je pričao i o nekim drugim temama. Usporedio je svoj i život 'običnih' ljudi.

- U pitanju su žrtve koje sam morao svakodnevno činiti. Nemam namjeru sjediti ovdje i pričati koliko mi je teško, jer nije. Ima ljudi koji iskuse puno teže stvari u životima. Sretan sam zbog karijere koju imam i zahvaljujem Bogu na prilici da mogu igrati ovoliko dugo i da budem ovoliko uspješan. Blagoslovljen sam, nema nikakve sumnje u to.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Istina_Je_Voda_Duboka 12.05.2023.

    Daj serator jedan ne glumataj. Izvrstan si igrač ali brate mili puko si u glavi kao majska ruža. Da ti blesimetar ugrade u glavu eksplodirao bi.

  • 12.05.2023.

    Za tebe navijaju najviše četnici

  • uboica 12.05.2023.

    Tako i treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare