Obavijesti

Sport

Komentari 5

Spektakl: Čilić dolazi u Umag, koji nije osvojio još od 2012.! Stižu i Wawrinka i Thiem

Spektakl: Čilić dolazi u Umag, koji nije osvojio još od 2012.! Stižu i Wawrinka i Thiem
5

Više od desetljeća čekali smo da neki od aktualnih Grand Slam pobjednika zaigra na našem turniru, a ove smo godine dočekali čak trojicu, kaže direktor Poljak. Čilić je Umag osvojio 2012. godine

VIDEO

Popis sudionika ovogodišnjeg ATP turnira Plava Laguna Croatia Open Umag bogatiji je za još dva velika imena. Nakon što je nastup već ranije potvrdio trostruki pobjednik Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji te osvajač Umaga 2006. godine, Švicarac Stan Wawrinka, sada su dolazak u Stella Maris potvrdili naš Marin Čilić i Austrijanac Dominic Thiem! Riječ je također o igračima koji su već bili pobjednici u Umagu: Marinu je to uspjelo 2012., a Dominicu 2015.

Pokretanje videa...

Marin Čilić nastupa u polufinalu Roland Garrosa 00:34

Tako se već sada, nepuna tri mjeseca prije početka turnira - ove godine održat će se od 21. do 30. srpnja - može reći da će biti bogat velikim teniskim zvijezdama.

- Sva trojica do sada najavljenih igrača su tijekom karijere osvojili pregršt naslova na najvećim turnirima, a zajedničko svima njima je da su u jednom trenutku karijere došli do čak trećeg mjesta na pojedinačnoj ATP listi. Također, sva trojica se mogu pohvaliti da su osvojili naslove na Grand Slam turnirima. Plava Laguna jako puno ulaže u turnir koji je u posljednjih nekoliko godina podignut na izrazito visok sportski nivo na kojem svakako želimo da ostane. Biti će još dobrih vijesti o igračima na turniru u ovoj godini, a i izvan teniskih terena očekuje se jednako kvalitetan zabavni i sportski program - ističe predsjednik Organizacijskog turnira Croatia Open Umag i predsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas.

Me?ugorje: 28.9.1988. ro?en Marin ?ili?

- Više od desetljeća čekali smo da neki od aktualnih Grand Slam pobjednika zaigra na našem turniru, a ove smo godine dočekali čak trojicu, i k tome još i trojicu bivših pobjednika Umaga. Prepoznali smo mogućnost koja nam se otvorila na tržištu i iskoristili je kako bismo, nakon Wawrinke, dogovorili i dolazak Marina Čilića i Dominica Thiema. Marin je na putu povratka nakon ozljede i izuzetno smo zadovoljni što mu se Umag ove godine uklapa u raspored turnira. Što se Dominica tiče, mučio se s ozljedom i povratkom u pravu formu, ali je na nekoliko posljednjih turnira, pogotovo u meču protiv Tsitsipasa u Madridu, pokazao da je vrlo blizu svoje najbolje razine. Vjerujem da će do Umaga sva trojica biti na još višoj razini i da će svim gledateljima priuštiti pravi teniski spektakl - rekao je direktor turnira Tomislav Poljak.

ATP Finals

Marinu će ovo biti sedmi nastup u Umagu, a osim osvojenog naslova 2012. može se pohvaliti i plasmanom u finale godinu prije toga. Također, bio je polufinalist 2014. Thiem je, s druge strane, samo jednom igrao u Stella Marisu, tako da je njegov učinak na turniru savršen, jednako kao i njegova sunarodnjaka Thomasa Mustera, trostrukog osvajača Umaga.

Ovogodišnji Plava Laguna Croatia Open Umag tako će ponovno plijeniti pažnju vrhunskim tenisom, a svi koji žele osigurati svoje mjesto na spektaklu u Stella Marisu mogu osigurati svoju ulaznicu na poveznici službenog webshopa. Za centralni teren (ATP stadion Goran Ivanišević) ulaznice su u online prodaji, a za Grandstand ulaznice će se kupovati u ATP shopu. Ulaznice su dnevne i jamče praćenje svih mečeva koji su na rasporedu tijekom tog dana za to igralište.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka