To je to što me zanima!

Đoković pobijedio Hurkacza, ali može ostati bez polufinala!

Đokoviću ni ova pobjeda protiv Hurkacza ne jamči sudjelovanje u polufinalu. Ukoliko Rune pobijedi Sinnera u zadnjem meču u Zelenoj skupini, Đoković bi ostao bez polufinala
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković pobijedio je u četvrtak u susretu 2. kola Zelene skupine ATP Mastersa u Torinu sa 7-6(7), 4-6, 6-1 Poljaka Huberta Hurkacza nakon dva sata igre.

No poljski tenisač je pomogao Talijanu Janniku Sinneru da osigura plasman u polufinale ATP Mastersa. Hurkacz, koji je zamijenio ozlijeđenog Grka Stefanosa Tsitsipasa, osvojio je jedan set protiv prvog igrača svijeta i branitelja naslova. Naime, Đoković je dobio prvi set sa 7-6 (7/1), ali je Poljak dobio drugi set 6-4. Osvajanje ovog seta jamči Sinneru nastup u polufinalu čak i prije njegovog posljednjeg meča u četvrtak navečer protiv Danca Holgera Runea.

Sinner će biti prvi Talijan koji će sudjelovati u polufinalu ATP Mastersa.

PROPUSTILI MEČ-LOPTU Dodig i Krajicek u drami ostali bez polufinala ATP Finalsa ATP FINALE Medvjedev slavio u trileru za polufinale završnog Mastersa

Đokoviću, koji je u utorak izgubio od Sinnera, ni ova pobjeda protiv Hurkacza, ne jamči sudjelovanje u polufinalu. Ukoliko Rune pobijedi Sinnera u zadnjem meču u Zelenoj skupini, Đoković bi ostao bez polufinala.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 16.11.2023.

    Skroz nebitno, on je svoje ovdje odradio, ispunio cilj da završi kao broj 1 na kraju godine i osigurao 400+ tjedana na prvom mjestu i time samo zabetonirao status najvećeg u povijesti.

  • 👈 Ja dok sam bio mala beba 16.11.2023.

    Nadam se da nećeš proći u polufinale!

  • Burazengija 16.11.2023.

    Njemu se izgleda žuri zbog dejvis kupa. Više mu stalo do Srbije nego do ovog pehara.Kako god, najveći ikada. Kraj svake diskusije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare