To je to što me zanima!

Đoković: Devedesete nisu bile najbolje za moju obitelj i mene

Moji roditelji morali su se odreći puno toga da bih uspio u sportu koji je izuzetno skup. Bilo im je teško da mi omoguće uvjete da treniram, poručio je Đoković nakon prolaska u 1/8 finala Australian Opena
Vidi originalni članak

Novak Đoković danas je odigrao jubilarni 100. meč na Australian Openu i ostvario 92. pobjedu u Melbourneu. Dominaciju srpskog tenisača na prvom Grand Slamu sezone možda i najbolje opisuje omjer titula i poraza: 10-8!

Nakon Prižmića i Popyrina, na red je došao Argentinac Tomas Martin Etcheverry (24, ATP - 32.) koji Đokoviću nije uspio pružiti snažan otpor, za razliku od prvospomenutog dvojca.

Novak je slavio 3-0 (6-3, 6-3, 7-6(2)) nakon dva i pol sata igre na Rod Laver Areni i osigurao osminu finala, gdje će igrati protiv Francuza Adriana Mannarina koji je u pet setova izbacio Bena Sheltona.

DRAMATIČNO U 3. KOLO VIDEO Đoković se obračunavao s navijačem, izvukao nemoguće! 'Odjednom nije bio tako hrabar'

Đoković je nakon zadnjeg poena pozdravio navijače i zahvalio na podršci te potom flomasterom na kameru napisao "Bog se javi" povodom blagdana Bogojavljanja.

- Ovo je moj najbolji meč od početka turnira i ove godine. Moram biti zadovoljan kako sam igrao, posebno u prva dva seta - kazao je Novak.

Već smo spomenuli da je ovo bio Đokovićev 100. meč na Australian Openu. Kako kaže, blagoslovljen je. A nije zaboravio ni ponovno naglasiti kroz kakvo je teško razdoblje prolazila njegova obitelj.

POZLILO MU VIDEO Tenisač pobijedio pa - problijedio! Povratio je nakon meča na Australian Openu

- Devedesete nisu bile najbolje za moju obitelj, za moje roditelje koji su se morali puno toga odreći da bih uspio u sportu koji je izuzetno skup. Bilo im je teško da mi omoguće uvjete da treniram. Sve to se reflektiralo na obitelj i na ljude u Srbiji koji su navijali za mene. Zahvalan sam im na tome - poručio je Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mislim 19.01.2024.

    Zašto mi brišete komentar jer ako ste gledali meč protiv Prožmića sve ja istina što sam napisao i još žuti ja nisam pisao laži vidjelo se a sad kad igra protiv drugih to se nedešava nema kokardi

  • Chani Kynes 19.01.2024.

    On pomaže, svakome kaže što ga spada, raduje se, naljuti na nepravdu, nekad mu pukne živac i nepopravljivo voli ljude. Najveći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare