To je to što me zanima!

Đoković psovao publiku i dirao suca, prijeti mu velika kazna

Iz Đokovića isijavala nervoza, svađao se s publikom, sa svojom igrom, ali imao što za reći i glavnom sucu koji ga je dvaput opomenuo zbog prekoračenja vremena
Vidi originalni članak

Australija je drugi dom Novaka Đokovića, a Melbourne dnevni boravak. Ugostio je osam protivnika, ali nijedan nije otišao s peharom, baš je svaki od njih osam završio u Đokovićevim rukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dominic Thiem bio je najbliže od svih, prvi je tenisač koji je protiv Đokovića imao prednost od 2-1 u setovima u finalu, no nije izdržao iako je nakon trećeg seta izgledalo da bi mogao.

OSMI TRIJUMF U MELBOURNEU Kakav finale! Đoković se vratio iz ponora za 17. Grand Slam

Tada je iz Đokovića isijavala nervoza, svađao se s publikom, sa svojom igrom, ali imao što za reći i glavnom sucu koji ga je dvaput opomenuo zbog prekoračenja vremena. Sve je bilo regularno, no Srbinu je zasmetao tajming jer Dumusois je to napravio drugi put ba break-lopti zbog čega je Đoković ostao bez drugog servisa.

Kada ga je izgubio, u prolasku je potapšao suca po tenisicama.

Svaka čast, sada si postao poznat - rekao mu je.

Zbog toga mu izvjesno slijedi novčana kazna jer u pravilniku stoji da tenisači ne smiju stupiti u fizički kontakt sa sucima ili protivnikom. Kazna za takve prijestupe uobičajeno je 20 tisuća eura, no moguće je da bude i veća.

Đoković je u jednom trenutku poludio i na publiku koja je očekivano bila uz Thiema. U prvom setu dok su ga navijači omeli tijekom servisa samo je uzviknuo:

- Je*eno umuknite!

 

Idi na 24sata

Komentari 174

  • STOP_SRPSKOJ_MITOMANIJI 03.02.2020.

    Dokovic je najveci komit, zato i nosi zeleno

  • 03.02.2020.

    Đoković je u jednom trenutku poludio i na publiku koja je očekivano bila uz Thiema. Zbog cega novinaru? Vidi se da ti je drago zbog kazne ali to je za njega sica

  • cigo1983 02.02.2020.

    Bravo Đokoviću!!!Pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare