To je to što me zanima!

Đokovića ovaj put nisu mogli diskvalificirati: 'Pokušavam naći suca, ostala mu je modrica'

Ponio se snažno i hrabro, ali pogođen je, bio sam vrlo blizu. Zbog svega što se dogodilo u New Yorku napravit će se priča od toga, ali događalo se i meni ranije, kao i drugim igračima. Čudna situacija, rekao je Đoković
Vidi originalni članak

Bože, bio je to jako čudan "deja vu". Pokušavam pronaći suca da vidim je li u redu, vidio sam da ima malu modricu na tom mjestu, rekao je Novak Đoković koji je, mjesec dana nakon diskvalifikacije s US Opena, opet pogodio linijskog suca lopticom.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković dobio mural u Sarajevu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO: PA ZAR OPET? Svi su zanijemili! Đoković opet pogodio linijskog suca lopticom!

Samo, za razliku od slučaja s US Opena kada je zbog bijesa napucao lopticu, u osmini finala Roland Garrosa protiv Karena Hačanova (6-4, 6-3, 6-3) nije bilo nikakvog uzroka, već je sve ispalo puka slučajnost. U pokušaju da vrati jedan protivnikov servis Đoković je rubom dohvatio lopticu i ona se nesretno odbila ravno u sučevo lice.

Iako su svi na stadionu odmah protrnuli, jer ono s Laurom Clark i dalje je svježe, ovaj sudac odmah je dao mig Đokoviću da je sve u redu iako je ovaj, dakako, sve htio provjeriti i uvjeriti se iz blizine.

- Ponio se snažno i hrabro, ali pogođen je, bio sam vrlo blizu. Zbog svega što se dogodilo u New Yorku napravit će se priča od toga, ali događalo se i meni ranije, kao i drugim igračima. Čudna situacija - stavio je Novak točku na tu temu.

Srećom, osim modrice većih posljedica nije bilo za suca, a, jasno, ni za Đokovića jer ovo je bila prava slučajnost makar nije uopće izgledalo tako bezazleno, a Đoković kao da je bio prorok kada je uoči turnira u Rimu rekao da ne može garantirati da će se ovakva stvar ponoviti.

- Život određuje kako će se stvari događati. Međutim, ne mogu obećati ili garantirati da mi se opet neće dogoditi nešto slično - rekao je Đoković.

A cijeli "deja vu" je utoliko još veći što bi Đoković u sljedećem kolu opet mogao igrati protiv Pabla Carrena Buste, Španjolca protiv kojeg nije završio meč na US Openu. On ili Nijemac Daniel Altmaier bit će mu četvrtfinalni protivnik.

- To nije bio pravi meč, radujem se da imam priliku to ispraviti - poručio je Đoković kao da navija da mu Carreno Busta dođe za protivnika...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ping-pong 06.10.2020.

    Opet slucajno! Koji je to sklop, pogodi suca loptom u glavu, a djeca mu pisu Bravo Novace, ti si najbolji....

  • 05.10.2020.

    Potpuna podrška Novaku. Noke deri ih sve, neznaju kako da te više izbace iz takta. Sve najbolje iz Hrvatske 👍

  • 05.10.2020.

    Kao sto rekoh, 'sto je vise kleveta i laži Novak nam je miliji i draži'..i sudcu svaka cast 😎👏🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare