To je to što me zanima!

Đokovićeva blamaža u Banjoj Luci: Stišavao publiku, dozvao liječnika pa izletio u četvrtfinalu

Najbolji svjetski tenisač oprostio se od premijernog izdanja turnira koji je organizirao njegov brat već u četvrtfinalu. Bolji je bio sunarodnjak Dušan Lajović u dva seta
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Dušan Lajović priredio je veliko iznenađenje u četvrtfinalu premijernog izdanja ATP turnira u Banjoj Luci svladavši prvog igrača svijeta i sunarodnjaka Novaka Đokovića 6-4, 7-6(6).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U "tie-breaku" drugog seta Đoković je imao tri vezane set-lopte, no Lajović je osvojio pet poena u nizu te kreirao senzaciju. Novak je izgubio nakon što se žalio na publiku koja ga je ometala pri servisu, a zvao je i medicinski time-out.

Lajović će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta u kojem će igrati još jedan srpski igrač Miomir Kecmanović i Čeh Jiri Lehečka.

Prvi polufinalni par u Banjoj Luci čine Slovak Alex Molčan i drugi nositelj Andrej Rubljov. Molčan je u četvrtfinalu svladao Lasla Đerea, a Rubljov Damira Džumhura.

ATP Srpska Open, četvrtfinale

  • Dušan Lajović (Srb) - Novak Đoković (Srb/1) 6-4, 7-6 (6)
  • Alex Molčan (Svk) - Laslo Đere (Srb) 6-2, 4-6, 7-5
  • Andrej Rubljov (2) - Damir Džumhur (BiH) 7-5, 6-3
Idi na 24sata

Komentari 10

  • habanero 26.04.2023.

    Tatin"odgoj"

  • The Oz 22.04.2023.

    Koje super teorije ovdje....Dokovic ce riskirat karijeru da namijesti mec cetvrtfinala u Banja Luci.Je li netko uopce gledao mec? Lajovic je odigrao super, ubio je Dokovica na vaznim poenima. Dokovic je imao 1/16 iskoristenih break sansi, 6:3 u tie breaku, ali svaki put kad mislis da ce okrenut mec, Lajovic odigra savrseno.Kad jos dodas tome da Dokovic trenutno nije u najboljoj formi i radi previse pogresaka, uopce me nije iznenadilo kako je zavrsilo.

  • Ivan Masic 22.04.2023.

    3,0 koeficijent tj. poklon da Lajovic uzima barem set!

Komentiraj...
Vidi sve komentare