To je to što me zanima!

Lijepo im je rekla: 'Nema seksa prije utakmice', a oni prime 7!

VIKTORIJA GAMEJEVA Specijalizirala je kardiologiju i glavna je u Spartaku iz Moskve. Rekla je igračima da nema seksa prije utakmice, a oni na Anfieldu izgube 7-0 od Liverpoola
Vidi originalni članak

Viktorija Gamejeva, glavna klupska liječnica, lijepo im je rekla:

'Dečki, nema seksa prije utakmice'.

Možda je nisu shvatili ozbiljno...

Spartak iz Moskve imao je ključnu utakmicu, zadnju u Ligi prvaka. Ako dobije Liverpool na Anfieldu, ide dalje. A Rusi dobili - sedam komada!

Liverpool je slavio 7-0, a igrači moskovskog kluba za koji je u drugom dijelu igrao i Mario Pašalić oprostili su se od Lige prvaka i nastavili natjecanje u Europskoj ligi.

Kao da su kolektivno odbili poslušati lijepu Viktoriju.

NA TRONU Zaboravite Carneiro, doktorica Spartaka postala je viralni hit

Žene mogu, muškarci - ne!

- S medicinskog stajališta, seks prije sportskih aktivnosti ne utječe jednako na muškarce i žene. Kod žena on može biti stimulans, ali kod muškaraca je malo drugačija priča. Za njih je bolje da se suzdrže aktivnosti u krevetu barem dva dana prije utakmice jer ih to iscrpi - rekla je Viktorija Gamejeva.

Ruskinja je, čini se, radila istaživanje na ovu temu.

- Recimo, u borilačkim sportovima žena se može natjecati pet ili deset minuta nakon seksa i imat će bolje rezultate. Kod muškaraca to ne funkcionira tako i oni će biti znatno lošiji u istoj situaciji - kaže mlada doktorica Spartaka.

Gamejeva je postala popularna prije dvije godine, nakon što je Mourinho iz Chelseaja potjerao atraktivnu liječnicu Evu Carneiro. Spartak je objavio fotografiju svoje liječnice koja je ubrzo zamijenila Carneiro na tronu najljepše tete u kuti. 

Tomu je pridonijela i Viktorija, čiji je Instagram prepun atraktivnih fotografija s plaže, iz teretane, nakon noćih izlazaka...

Viktorija je specijalistica kardiologije i radi u moskovskoj klinici gdje se brine za zdravlje igrača Spartaka. No sad će svi pričati o njezinom neslavnom projektu zabrane seksa koji je završio - debaklom. 

Da su je slušali, tko zna...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • MarioRonjak 07.12.2017.

    Ona valjda primi cijelu prvu momćad poslije utakmice.

  • AnonymAnus 06.12.2017.

    Nije niš rekla o ručnom radu...

  • 06.12.2017.

    Ništa od grupnjaka s zgodnom doktoricom, dobili porciju u Liverpoolu 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare