To je to što me zanima!

Dolazi Kranjčar? Liverpool će na ljeto sigurno prodati Colea

Neimenodvani izvor iz Liverpoolova svlačionice potvrdio je The Sunu da će se Kenny Dalglish na ljeto riješiti Joea Colea. Na njegovo mjesto mogao bi uskočiti Kranjčar
Vidi originalni članak

Joe teško podnosi neigranje, žao mi ga je jer je odličan momak. No u Liverpoolu mu se jednostavno nije poklopilo kako treba, rekao je za The Sun izvor blizak Liverpoolu i otkrio kako će se Kenny Dalglish već na ljeto pokušati riješiti Joea Colea (29).

Od dolaska na Anfield bivši engleski reprezentativac nije odigrao praktički niti jednu utakmici na razini svoje reputacije koju je donio iz Chelseaja, a tjedna plaća od 100.000 funti velik je uteg za Liverpool.

- Kenny gradi novu momčad s Andyjem Carrollom i Luisom Suarezom u glavnim ulogama, a već radi i na dovođenju novih igrača na Anfield. Nažalost, to znači da Joe mora otići - potvrdio je izvor iz svlačionice Liverpoola.

Za bivšu 'desetku' Chelseaja zanimanje su ranije pokazali Tottenham i West Ham, a Cole bi objeručke prihvatio povratak u London. Liverpoola za njega traži 10 milijuna funti, no Spursi bi tu cijenu mogli spustiti pošalju li Niku Kranjčara na drugu stranu. Želja postoji na tri strane, no čini se da odlučuje Cole. Pitanje je ima li za njega mjesta u momčadi Harryja Redknappa.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Superteška 25.04.2011.

    Ja san čuo da Luka ide u Liverpool a i Srna također.

  • uzvišeni2 25.04.2011.

    cole je prije 2 godine bio najbolje krilo svijeta,a vidi ga sad

  • 25.04.2011.

    cole sjedi niko sjedi razlika???? nema je kakav niko kaki bakrači??????? dolaze adam, bale young i lennon.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare