To je to što me zanima!

Dolgopolov slavio: Ćorić ispao već u prvom kolu Monte Carla

Mladi hrvatski tenisač u svom je debiju u Monte Carlu izgubio već u prvom kolu. Bolji je bio Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov u tri seta, slavio je 5-7, 7-5, 2-6
Vidi originalni članak

Borna Ćorić (18) neće po dobrome pamtiti svoj debi u Monte Carlu. Na turniru iz Masters serije Borna je izgubio već u prvom kolu. Bolji od mladog hrvatskog tenisača bio je Aleksandar Dolgopolov. Ukrajinac je slavio u tri seta,  5-7, 7-5, 2-6.

Ćorić je prvi 18-godišnjak nakon Rogera Federera 2000. koji je direktno, bez pozivnice ili kvalifikacija, izborio plasman u glavni turnir Monte Carla. No Bornu su u ovom meču koštale dvostruke pogreške na servisu, imao ih je čak devet što je njegov negativni rekord.

Marin Čilić u prvom kolu bio je slobodan, a u drugom će igrati protiv Floriana Mayera koji je pobijedio Mihaela Južnjija.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • efteling 14.04.2015.

    Jeste udareni vi Hrvati,mali je super,cenite to,i budimo malo realni ovaj Dolgopolov je u zivotnoj formi i umalo je Djoleta dobio skoro...A vas mu oteo set.Dakle odlican rezultat,ili rezultat koji nesto govori.Sa strpljenjem,radom i dobrim timom uz sebe daleko ce dogurati.to je mukotrpan proces,i Djole je imao dilema i kriza koje ce i Bornu zakaciti,zato ga tiho podrzavajte i ne trazite nemoguce od njega...Neki bi ocito lecili licne frustracije pomucu Borne,to nije posteno...dajte mu disati....

  • Odvjetnik diniMal 13.04.2015.

    Za 4,5 godina sigurno u top 3. igrača na svijetu.

  • verdax 13.04.2015.

    Ajmo bit realni, Ćorić je još mlad i još uvijek ima dobru perspektivu da bude igračina. Ali isto tako ajmo biti realni da nije baš premlad ima 19 godina ili skoro 19, to nije baš malo, a ispada u 1. kolu masters turnira. Sa 19 godina velika četvorka je već bila redovito u polufinalima masters turnira, a ovaj Ćorić se muči da bi došao do 3. kola. Zaključak - mlad je, ali nije da ima 15 godina, ima 19 godina i vrijeme je da počne rutinski dolaziti u 1/4 finala ili 1/2 finala mastersa ako želi biti igračina za par godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare