To je to što me zanima!

Domagoj Duvnjak će napustiti HSV: Od 2014. godine u Kielu!

Drago nam je što smo uspjeli uvjeriti Duvnjaka, jednog od najboljih vanjskih igrača na svijetu, da potpiše ugovor s Kielom, rekao je šef Kiela. Potpisat će na tri godine
Vidi originalni članak

Prema pisanju njemačkog portala Sport1.de najbolji europski rukometaš Domagoj Duvnjak krajem sljedeće sezone će napustiti HSV i pridružiti se Kielu!

Hrvatski reprezentativac potpisat će trogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja na još jednu, a trostrukom europskom prvaku pridružit će po završetku 2013./14. sezone kad mu istječe ugovor s HSV-om.

- Drago nam je što smo uspjeli uvjeriti Duvnjaka, jednog od najboljih vanjskih igrača na svijetu, da potpiše ugovor s Kielom - rekao je šef Kiela Klaus Elwardt.

Duvnjak je u HSV došao 2009. godine iz Zagreba, a sjajnu sezonu okrunio je osvajanjem Lige prvaka krajem ove sezone.

- Bili bismo sretni da je Duvnjak produljio novi ugovor s nama, dali smo sve od sebe da ga zadržimo, ali on je odlučio drugačije - izjavio je predsjednik HSV-a Matthias Rudolph.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 17.06.2013.

    ne volim ovakve prebijege pa makar to bili i hrvatski rukometaši, što fali HSV-u, prvaci europe i nema razloga napuštati klub koji mu je sve dao u karijeri

  • magarac123 17.06.2013.

    sretno dule al gdje bas kiel

  • ivan1963 17.06.2013.

    Jos veci klub od HSV, sigurno i financijski daleko bolji ugovor, momak je sve to zasluzio svojim radom i talentom. Kapa do poda, BRAVO DOMAGOJE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare