To je to što me zanima!

Domagoj Duvnjak dobio treće dijete: Otkrio ime djevojčice

Kapetan se nije priključio reprezentaciji na pripremama u Zagrebu, a razlog je, evo, bio najljepši mogući. Na lijepoj vijesti Duvnjaku su čestitali mnogi
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak (36) i njegova supruga Lucija dobili su treće dijete. Na svijet je u ponedjeljak stigla malena Ana Maris.

Sinovi Šime i Jure dobili su sestru, a Domagoj i Lucija prvu kćer. Na lijepoj vijesti čestitali su mnogi, a Duvnjak ju je dobio uoči kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Parizu.

PLAN ZA HANNOVER Duvnjak će izbornika vidjeti dan uoči ključne utakmice! Ovo bi mogla biti Dagurova Hrvatska

Nije se priključio reprezentaciji na pripremama u Zagrebu, a razlog je, evo, bio najljepši mogući. Duvnjak je u srijedu dočekao suigrače u Hannoveru, gdje u četvrtak Hrvatska otvara turnir protiv Austrije.

Duvnjak inače nastoji privatni život držati podalje od očiju javnosti. On Lucija vjenčali su se u listopadu 2019. godine. Lucija je bivša studentica socijalnog rada, a njihova ljubav započela je još u školskim klupama kada su pohađali gimnaziju u rodnom Đakovu.

- Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali dobrotom i iskrenošću - rekao je Domagoj u jednom od intervjua. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • darkoxyc 14.03.2024.

    To Duvi čestitamo

  • Lukovdol 13.03.2024.

    Vječno umoran i iscrpljen lik ..........

  • 13.03.2024.

    Ko je otac

Komentiraj...
Vidi sve komentare