To je to što me zanima!

Turci tvrde: Vida je dobio četiri ponude. Dvije su iz vrha HNL-a

Oba kluba teško mogu financijski parirati turskim i njihove ponude nemaju sedam znamenki. U Gradskom vrtu Vidino je ime cirkuliralo i u zimskom prijelaznom roku
Vidi originalni članak

Za dva tjedna, 15. lipnja, službeno počinje ljetni prijelazni rok u HNL-u. Zakuhat će se ozbiljno jer Hajduk, nakon naslova u Kupu, želi postati i prvak, a s istim će ambicijama u novu sezonu ući i Osijek.

A u tome bi im mogao pomoći Domagoj Vida (33). Stoperu 'vatrenih' na kraju mjeseca istječe ugovor s turskim Bešiktašem, a ono što mu je ponudio klub, navelo ga je na dobro razmišljanje o tome gdje nastaviti karijeru.

Vida je dosad na godišnjoj razini primao 3,7 milijuna eura, a nova Bešiktašova ponuda iznosi "tek" milijun. Istu ponudu, tvrdi turski Fotomac, Vidi je na stol stavio Bašakšehir, a priliku će nastojati iskoristiti i Galatasaray.

Ne odluči li se Vida za ostanak u Turskoj, čekaju Hajduk i njegov bivši klub Osijek. Jasno, oba kluba teško mogu financijski parirati i njihove ponude nemaju sedam znamenki. U Gradskom vrtu Vidino je ime cirkuliralo i u zimskom prijelaznom roku, a Nenad Bjelica tada je rekao:

kratko se zadržao Otišao za tri mjeseca: Marić više nije sportski direktor Rudeša TEŠKI PREGOVORI Borba za prijenos derbija: HNL se možda ipak ne vraća na HTV

- Imamo budžet koji možemo iskoristiti za kvalitetne igrače. Neka imamo i nekoliko igrača viška, zašto ne? Neka se bore za poziciju. Što se Vide tiče, bolje je dovesti mlađeg igrača pa onda u budućnosti nešto i zaraditi. Dolazak Vide jest nerealan jer je on igrač s visokim renomeom. Ako će odlaziti iz Bešiktaša, ići će u puno veći klub od Osijeka.

No, nekoliko mjeseci kasnije okolnosti će se možda promijeniti. U Bešiktaš je Vida stigao 2018. iz kijevskog Dinama, a prošle godine osvojio prvenstvo, turski kup i superkup.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 02.06.2022.

    Ma u mirovinu polako..ne triba se forsira..

  • zagorac2 02.06.2022.

    treba oticu u hajduk jer hajduk je ipak dom za zbrinjavanje penzica

  • Palmanova 01.06.2022.

    znaci vraca se u Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare