Sport

Komentari 2

Otišao za tri mjeseca: Marić više nije sportski direktor Rudeša

Otišao za tri mjeseca: Marić više nije sportski direktor Rudeša

Biti dio ovako posloženog kluba iza kojeg stoji zaista ekipa sposobna za veliki stvari može biti samo privilegija. Tri mjeseca mi je bilo dovoljno da sve ovo vidim i zato mi je i teško što moram napustiti klub, rekao je Marić

Nakon svega tri mjeseca Silvio Marić napušta poziciju sportskog direktora u NK Rudeš. Legenda zagrebačkih "modrih" i bivši hrvatski reprezentativac nije uspio uskladiti privatne i klupske obaveze.

- Pokušao sam uskladiti angažman u klubu sa svojim obvezama, ali jednostavno nije išlo. Klub je u dobrim rukama i s jasnom vizijom i uopće ne sumnjam u ostvarenje rezultata koji nam je protekle sezone za malo izmaknuo - rekao je Marić.

- Način na koji se razvija škola nogometa u protekle dvije godine i po pitanju broja nogometaša kojih je sada preko 500 i po pitanju rezultata može biti samo jamstvo uspjeha. Biti dio ovako posloženog kluba iza kojeg stoji zaista ekipa sposobna za veliki stvari može biti samo privilegija. Tri mjeseca mi je bilo dovoljno da sve ovo vidim i zato mi je i teško što moram napustiti klub.

Rudeš, koji ostaje drugoligaš, u ponedjeljak je dobio i novog trenera, nogometaše će u novu sezonu povesti Mato Neretljak.

Najčitaniji članci