To je to što me zanima!

Donadoni i Lippi kandidati za mjesto hrvatskog izbornika?

Talijanski mediji pišu da su Marcelo Lippi i Roberto Donadoni kandidati za trenera Hrvatske. Lippi je bio svjetski prvak s Italijom, a naslijedio ga je Donadoni 2006.
Vidi originalni članak

Roberto Donadoni (52) i Marcelo Lippi (67) kandidati su za Kovačevog nasljednika na klupi hrvatske reprezentacije, pišu talijanski mediji. Lippi nema trenerski angažman otkako je napustio kineski Guangzhou pred kraj 2014. godine, dok je Roberto Donadoni bio u Parmi prije bankrota i rasula u klubu.

Romeo Jozak i Davor Šuker u potrazi su za novim izbornikom nakon što se izvršni odbor HNS-a jednoglasno zahvalio Niki Kovaču i njegovom stožeru. Iako je Šuker rekao da će on lobirati za Hrvata, a ne za stranca, Talijani su uvjereni kako je gore potpisani dvojac u uskom krugu kandidata za hrvatskog izbornika.

Lippi je bio svjetski prvak s Italijom 2006. godine, trenirao je Napoli, Juventus, Inter... Donadoni je igračka legenda Milana s više od 300 utakmica. U trenerskoj karijeri vodio je Lecce, Livorno, Genou, Napoli, Cagliari i Parmu te talijansku reprezentaciju u kojoj je naslijedio upravo Lippija 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • prcoje 12.09.2015.

    romeo jozak bi trebao biti taj koji nas vodi na vrh evrope.čovik ima evropsko ime o prezimenu neću(izbacićeme admin)

  • 12.09.2015.

    Koliko ćeš kandidata izmisliti Šnidariću

  • gospon fulir 12.09.2015.

    Jozak je doktoriral na nogaču tak da ne kužim zakaj ga se sprda. Čovek ziher više kuži nogomet od Tudora ili Mamića, ali ja sam svakak za stranca, po mogućnosti Nijemca, pa da vidiš kad nagazi Srnu i zvjezdice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare